"Mafija". Maniaks uzvar, ja tiek nogalināta visa mafija, pat ja paliek kāds iedzīvotājs dzīvs, jo maniaks īstenībā ir labais?
Lomu spēles
- 0
latvian1111 05.11.2011. 23:36
Tas tak sen tika noskaidrots. žēl, ka daudzi maniaki to nesajēdz un slaktē visus pēc kārtas.
- 0
PainFoinmr 01.07.2011. 22:29 teica:
Nu tad lai ir vēl kāda papildus darbība, šeit PIESAKAMIES "Pazemes karš". Noteikumi ir nedaudz izmainīti, lai spēle ir godīgāka. Piemēram, gājiens ir 4 stundas un pa nakti nespēlējam. (tikai no 8.00-12.00-16.00-20.00-24.00). Piesakamies šeit ar anketu. Ja nu kāds kaut ko nesaprata - prasat šeit vai arī man pa PM (pa PM vairāk tad, ja negribat lasīt). Vajadzētu ~10 spēlētājus.
Noteikumi - https://exs.lv/page/44084-Pazemes_kars_v2
- 0
PainFoinmr 01.07.2011. 22:33
Vārds: Artūrs.
Nostāja: Labais.
Specialitāte: Rūdu racējs.
Cīņas māksla: Lokšāvējs.
Apraksts: Mazs vīrelis, bet ļoti izturīgs. Tukls viņš nav, bet nedaudz apaļīgs gan. Viņam ir tumši mati, un spirgtas acis. Viņa sejā redz, ka viņš ir ļoti atsaucīgs un laipns, bet dienā gan strādā ļoti grūti un sūri.
- 0
Shattred 23.10.2011. 12:06 teica:
Meh. Neko neturpināšu, pilnīgi nav jēga.
Krč, visi sapuva..nomira..noslīga u.tml.
- 0
Sapienta 23.10.2011. 14:44
Mērs Shattred bija pazudis no ciemata - neviens nezināja kur viņš atrodas. Pēc neilga laika, Shattred parādījās ar ASV lidmašīnu un atombumbu. Viņš nodomāja - "Nav ko gulēt, iedzīvotāji" un nometa bumbu. Diemžēl, viņš pats lidoja pārāk zemu.
Iz dat gūd?
- 0
Shattred 22.10.2011. 10:36 teica:
Par nožēlu vai pretēji, bet šodien visi jutās tik miegaini, laikam jau dēļ vakardienas uztaisītās ballītes, jeb tussa. Dēļ lielās miegainības diena sākās, dažiem nesākās, tikai tagad..
Nesākās šodiena..nesāksies rītdiena un citas dienas, jo viens nomira no maniaka rokas, bet citi atkal nespēja šorīt piecelties no nāves...No maniaka rokas aizgāja bojā Wanted. Gudrais maniaks zināja, ka Wanted būs tas, kurš pēc ballītes palīdzēs visu piekārtot, lai nākamajā rītā vismaz līdz sapulces telpai visi varētu aiziet nenolaužot kaklus.. Tad nu maniaks nogaidījis īsto brīdi un uz Wanted uzmeta klavieres.. Cik nu uzmeta, bet atvienoja no drošības virvēm(pie griestiem bija pievienotas šīs klavieres). Klasiska nāve..ne?
Kā arī, balītes laikā es nedaudz pašefterējos un noteiktu cilvēku glāzēs un ēdienā ievietoju nāvējošas devas indīgu vielu, šīs vielas bija rūpīgi izvēlētas, tā, lai izvēlētās personas nomirtu mokoši vairāku stundu garumā... :devil:Dzīvie:
Static
MasterCrafter
Wanted
Le Mambo
Hatchet
Līnis
Blackhawk
Boontech
Latvian
Kwon
futbolists
Cāļuks.Mirušie:
latvian1111 - izbijušais iedzīvotājs
Deimonz - izbijušais iedzīvotājs
Obsidian - izbijušais iedzīvotājs
Hakerpuika - izbijušais iedzīvotājs
futbolists - izbijušais iedzīvotājs
līnis - izbijušais iedzīvotājs
hatchet - izbijušais iedzīvotājs
wanted izbijušais mafijnieks
(jautājums, jēga turpināt? aktivitāte ir nāvējoša..)- 0
Shattred 22.10.2011. 10:37
Lai čalošana sākas!
Savu balsi(iedzīvotāji), nogalinātās personas(maniaks) un nogalinātās personas(mafija) niks jāatsūta MAN līdz 22.10.11 plkst. 23:00.
- 0
Sapienta 22.10.2011. 11:05
Neturpini, nav jēga.
*MasterCrafteram apnicis tas, ka visi ciematā slinko un neko nedara. No aptiekas viņš nosper miega zāles, iedzer tās tik stiprā devā, ka aizmieg uz mūžiem.
Iedzīvotāji viņa mājā atrod ieroci un žetonu. Viņš bija komisāra palīgs.*
- 0
Shattred 21.10.2011. 00:27 teica:
Aktivitāte nogalina.. un ne tikai mani šoreiz, bet arī Hekerpuiku. Mira viņš no tā, ka mafija viņu noliņčoja vēlā vakara stundā. Līķi banāli izmeta centrā.
Kāds putniņš no Čarnobiņas man pateica, jā pateica, ka rīt būs liels slaktiņš..Dzīvie:
Static
MasterCrafter
Wanted
Le Mambo
Hatchet
Līnis
Blackhawk
Boontech
Latvian
Kwon
futbolists
Cāļuks.Mirušie:
latvian1111 - izbijušais iedzīvotājs
Deimonz - izbijušais iedzīvotājs
Obsidian - izbijušais iedzīvotājs
Hakerpuika - izbijušais iedzīvotājs.- 0
Shattred 21.10.2011. 00:28
Lai čalošana sākas!
Savu balsi(iedzīvotāji), nogalinātās personas(maniaks) un nogalinātās personas(mafija) niks jāatsūta MAN līdz 21.10.11 plkst. 21:30.