Lomu spēles

• Ridiculus
    0

1. dienā uz tautas sēdi ieradās 14 pilsoņi no 25 ciemata iedzīvotājiem. To domas dalījās, bet tomēr vairākums nosprieda, ka jāmirst Thzaarcow. Viņi piesēja upuri pie staba virs pagaļu un zaru kaudzes, ko vēlāk aizdedzināja. Jā, viņi nolēma to sadedzināt kā raganu. Kad uguns jau bija ieņēmis savu draudošāko stāvokli, visi ciemata iedzīvotāji devās uz mājām. Vienīgi ārsts palika un, apvelkot uguns drošu kombinezonu, izglāba Thzaarcow. Tā kā viņa bija bezsamaņā, bet visi pārējie iedzīvotāji bija aizgājuši, neviens neredzēja ārsta seju. Dakteris vienīgi vēl aiznesa cietušo uz mājām un devās prom.

Boomtech jau bija nonācis pie savas mājas sliekšņa, kad pēkšņi ieraudzīja mafijas kadiljaku savā pagalmā. Tas tika ātri apdulināts no mugurpuses, pēc kā sekoja tā noslīcināšana akā ar galvu pa priekšu, piesienot tā kājas tā, lai viņš nevar izglābties.

• Ridiculus
      0

Maniaks šovakar īsti nebija izdomājis, ko nogalināt, tāpēc nolēma slepkavot to, kas pirmais pagadīsies pa ceļam. Klejojot pa pilsētu un meklējot upurus, viņš uzskrēja virsū kor^. Viens dunča dūriens sirdī, un iedzīvotājs bija miris.

Šovakar nomira divi pilsētas vienkāršie iedzīvotāji - kor^ un Boomtech. Minūte klusuma. sad_mini.gif

• Kurbads
      0

Minūte pagāja.

Hā, tā viņiem vajadzēja...

• Ridiculus
      0

Dzīvi palikuši:

1. Latvian1111
      2. Thzaarcow
      3. Durvjulampa
      4. Static Fake
      5. Wanted
      6. Viesty
      7. Sk3LeToN
      8. Visumnieks
      9. Slowpoke
      10. Creeper
      11. exers
      12. Le Mambo.
      14. Blackhawk
      15. Futbolists
      16. lauku5
      17. faits1
      18. Dantee
      20. Latvis
      21. Cello.
      22. Hatchet
      23. Zhyper2
      24. Zeķīs
      25. Hakerpuika.

• Ridiculus
    0

* 13 min sasūtīju visas nepieciešamās lomas. Es domāju ir labi priekš iesākuma.

Ārsts katru vakaru kādu ārstē, kā arī piedalās kopējā tautas balsošanā.

Mafija vienojas par savu upuri, un viens no biedriem spēles vadītājam (man) atsūta savu vēstuli, vēlams ar mazu aprakstu par to, ko un kā viņi vēlas nogalināt.

Maniaks katru vakaru izvēlas kādu sev upuri un līdz vakaram atsūta man vēstuli ar nelielu aprakstu par to, ko un kā nogalinās.

Komisārs katru vakaru izdomā, kas liekas aizdomīgāks un atsūta vēstuli spēles vadītājam (man) ar to, kuru spēlētāju viņš vēlas atmaskot. Pēc balsojuma es uzreiz viņam aizsūtīšu atbildi. Viņš nepiedalas tautas balsošanā.

Seržants ir komisāra palīgs. Viņi kopīgi izlemj, kuru noteiktu vakaru atmaskot. Seržants nespēj nevienu atklāt, kamēr komisārs ir dzīvs, bet tas toties piedalās tautas sapulcē, kurā lems kāda iedzīvotāja likteni.

Iedzīvotājiem ir jāvienojas savā starpā šajā diskusijā, par ko šovakar linčot.

• Ridiculus
      0

Diskutējam līdz rītdienas 23:00, kad apkopošu visus jūsu sasūtītos datus, cerams 1h laikā, lai jau pusnaktī paziņotu rezultātus. smile_mini.gif

• Thzaarcow
      0

Tu būsi mafijā, es tam ticu.

• Ridiculus
      0

Ja, kas Thzaarcow komentārs ir izdzēsts tikai tāpēc, lai es spētu pabeigt savu sakāmo.

• Ridiculus
    0

Piesakieties jaunam mafijas raundam. Vadīšu es. Tiesa vadīšu pirmo reizi, bet es aizsāku garo tekstiņu (kā Mafijas biedrs un Maniaks iepriekšējos raundos) ēru, tāpēc pieredze ir.

Jauni noteikumi:
    * manis ieviestais - katram mirušajam ir tiesības izteikt nožēlu vai atvadu teikumu noteiktajā diskusijā, bet nedrīkst teikt neko lieku, kas varētu dot mājienus citiem; arī vēlāka diskutēšana ir aizliegta, kam par sodu būs piešķirta divu spēļu diskvalifikācija;
    * Latvja ieviestais - NEDRĪKST rakstīt tādus komentārus "esmu iedzīvotājs, varu parādīt caur teamviewer" kā to darīju es, arī Hakerpuikas iznāciens nenesīs augļus jeb tas vienkārši netiks publiskots; visiem ir jāklusē par savu lomu šajā spēlē.
    * pārējie noteikumi paliek nemainīgi.

Piesakieties, uz priekšu.

• latvian1111
      0

Piesakos!

• Thzaarcow
      0

Piesakooos!

• latvian1111
      0

Par otro pielikto noteikumu- Ja kāds to pz man uzraksta, tas neskaitītos kā sods? To viegli var apiet, tādēļ varētu aizliegt to darīt arī rakstot citiem pa pm.

• Thzaarcow
    0

Pieprasu tiesības vadīt NĀKOŠO mafijas raundu :3

• e35
      0

Ugunsputns pirmais pieteicās, bet varat savā starpā vienoties.

• latvian1111
      0

Ugunsputniem priekšroka, sorry. sad_mini.gif

• Wanted
      0

No.

• PainFoinmr
    0

Es tā padomāju, ja jau vajag fantāzijas spēli - kāpēc vispār vajag noteikumus. Nu tad tā - mēs dzīvojam viduslaicīgā laikā Baltijas reģionā. Izvēlies savu stāstu un sāc kā gribi. Izmanto iztēli smile_mini.gif ( PVP kaujas uzvarētāju nosaka vadītājs - es)

• PainFoinmr
      0

Cilvēks Artūrs dzīvoja miermīlīgā, bet ļoti nabadzīgā ciematiņā, kas atradās uz Latvijas un Igaunijas robežas. Šīs tautas bieži karoja un tāpēc ciematiņš bija cietējs. Slaktiņi pat bieži notika prieka pēc. Bet Artūrs reiz tam gribēja pielikt punktu un dibināt aliansi starp Latviju un Igauniju, un vienreiz piebeigt mūzīgo karu.

• Wanted
      0

Pilsētnieks Bobs pēkšņi kļuva par karali, tad okupēja visu pasauli un dzīvoja laimīgi.

• Wanted
      0

Nekāda kara nebija.

• PainFoinmr
    0

Piesakamies nākamajai mafijai, arī piesakaties vadīt, kas grib.

Reklāma - par pazemes karš https://exs.lv/group/69/forum/dpxo

• PainFoinmr
      0

Piesakos (vadīšu, ja neviens cits negribēs)

• Le Mambo.
      0

Piesakos.

• e35
      0

Piesakos.

- 1 - 2 - 3 - ... - 61 - 62 - 63 - ... - 69 - 70 -