Ugunsputns devās uz Wanted mājām viņu gaidīt, bet Wanted - uz Ugunsputna dzīvokli. Tā kā neviens neieradās, viņi devās katrs uz savām mājām, bet te.. abi satikās uz ielas aci pret aci. Maniakam rokās bija cirvis, bet Mafijas loceklim - revolveris. Abi vienlaicīgi nometa ieročus un devās kaujā. Viņi saprata, kas ir pretinieks, tāpēc nežēloja spēkus viens otru nogalināt. Nekas negāja uz priekšu, abi turējās ļoti labi, līdz Maniaks izvilka nazi no kabatas un iedūra Wated vēderā, pasakot: "Mani atcerēsies kā varoni, " - pēc kā atri dabūja lodi pierē. Maniaks bija beigts. Wanted pasmējās, bet tad arī viņš nokrita ceļos, jo stipri iesāpējās sāns. Viņš apskatīja nazi, bet tas bija saindēts. Watnted nokrita, un nomira.
Lomu spēles
- 0
Rufus 21.07.2011. 08:41
Vot šis bija labi, nevis kā latvis pagājušo reizi.Es visus apslaktēju izcīnu mafijai uzvaru, bet tad ne no šā ne no tā nomirstu un kaut kāds pediņš pievāc visus laurus.
- 0
PainFoinmr 20.07.2011. 17:41 teica:
Vajag vēl 29 biedrus lai man būtu balva. Muagagaga.
Btw, kāds mods saliek pie apbalvojumiem hiperlinkus, lūdzu.
- 0
e35 20.07.2011. 08:22 teica:
Šodien nu jau diezgan vientuļajā pilsētā bija palikuši tikai divi iedzīvotāji, un abu domas lin/cošanas jautājumā nesakrita, tāpēc 4 stundas domājuši ko sist, viņi vienkārši aizgāja mājas. Pēc garās sarunas ar otro iedzīvotāju, Visumnieks uzkāpa savas mājas 9. stāvā, kur atradās viņa dzīvoklis. Ienākot istabā, kā iepriekšējais upuris, tas tika apdullināts. Maniaks Visumnieku uzvilka uz mājas jumtu un nolika uz jumta malas. Visumnieks pamodās un tad Maniaks noteica: "Kosmosā gravitāte nepastāv, bet te?" - un nometa upuri no 9. stāva. Visumnieks bija beigts. Mafijas mērķis arī šodien bija parastais iedzīvotājs, tāpēc mafija noķēra bailēs skrienošo LLL, piesēja pie elektrības staba, apsēja ar metāla vadu, un beigās savienoja ar elektrību.
- 0
e35 20.07.2011. 08:25
Viņi vēl nav uzvarējuši, bet palika Ugunsputns un Wanted, viens mafijā, otrs maniaks.
- 0
e35 19.07.2011. 12:21 teica:
Maniaks bija atbraucis ar traktoru uz zhyper2 pagalmu, līdzi atvedot vienu ierīci, ko izmantoja malkas baļķu un citu pagaļu griešanai. Rats bija 30 cm rādiusā. Kad Zhyper2 ienāca pa durvīm, viņš saņēma sitienu ar vāli pa seju, kas viņu atrubīja. Pamodās piesiets pie galda, kurš uzreiz sāka kustēties pretī ratam. Galu galā zhyper2 tika sagrizets identiskās 2 vertikālās daļās. Iedzīvotāji gan šoreiz tikai sakāvās un beigās saprata ka ir jāsit mafija, nevis savā starpā jākaujas. Mafija gan nevis savā starpā sitās, bet rīkojās un ar cirvi sašķaidīja Le Mambo. galvu.
- 0
Ridiculus 19.07.2011. 12:17 teica:
Manuprāt, mēs 5. dienā nejauši nogalinājām pašu pilsētas mēru Hakerpuiku..
- 0
e35 18.07.2011. 05:27 teica:
4. diena.
No mafijas un iedzīvotāju rokas mirst eazio un no maniaka mirst mr. Nelietis (visi iedzīvotāji)
Pašnāvību uztaisa komisārs SuPeRgOvS.
- 0
Kurbads 18.07.2011. 12:07
Ezio, viņš nav mafijā... Vienīgais viņš var būt maniaks, bet mafijā viņš nav, tici man...