UPDATE. 5. Jūlijs: Palieku stiprāks, foršā vasara. Papildus pievelkos. Čau 50! Pie 60 būs neliela svinēšana :]

Update: 16. arpīlis: Var jau redzēt ar kādiem intervāliem te rakstu, sanāk ik pa mēnesim atceros. Laika trūkuma dēļ, netieku uz zāli, toties trenējos mājās. Nemaz tik viegli tie 100 pushups nenāk, vismaz ne tā kā man gribētos, bet trenējoties, tomēr redzu rezultātu, tas priecē. Drīz vajadzētu tikt līdz 50.

Update: : 7. marts. Turpinu iet uz zāli, patīk, bet sanāk diezgan neregulāri. No pēdējā apmeklējuma reizes vēl joprojām sāp krūtis..

Update: 21. Janvāris. Biju pāris reizes uz zāli, cilāju svarus, izskatas ka iet daudz labāk. Sāp pleci.

Update: 10. Janvāris.

Biju uz zāli, kādu 1h15min veicu krūšu-bicepšu programmu. Vingrinājumi krūtīm, pirmo reizi pamēģināju grūst stieni guļot slīpi, new expierence, bija interesanti un diezgan nepierasti. Tāpat arī izmēģināju un izpildīju vingrinājumus krūts apakšai, vidum un augšai. Pēc krūšu vingrinājumiem sekoja bicepsu vingrinājumi. Pašā beigā vēderpresīte.

Ļoti labs treniņš.

Update: 7. Janvāris.

Dupsī. Esmu atmetis šo programmu un eju uz zāli. Sanāk skaisti 30 pushups (nee 40 tomēr nebija). Būs vēl. Kad paveikšu, jutīšos gandarīts.

 

Uzgāju jauku adresi un tā nu es jums paziņoju, ka esmu sācis programmu, ko var atrast šeit, http://hundredpushups.com/

 

Apmēram viena mēneša laikā, man vajadzētu satrenēties, tā lai es varētu piepumpēties 100 reizes. Man kauns teikt cik es varu tagad, bet nu lai būtu.. reizes 35 varu.

Varbūt vēl kāds vēlas sākt, ja nē, tad cik jūs varat uztaisīt?

 

*

********************PROCESS**********************

BumBum sāku 4 nedēļu,

Temps šajā programmā ir diezgan straujš, man viss neiet pēc grafika, nesteidzos nomainīt nedēļas, ja jūtu, ka nevaru, palieku tajā pašā nedēļā, vēlreiz uztaisu DAY 3

un tad pāreju uz nākamo. Kā arī gadās dažas dienas izlaist. Esmu visas dienas sarakstījis mazā zaļā blociņā, ko ņemu līdzi, ja kaut kur braucu, tā arī varu izpildīt programmu arī tad kad neesmu pie interneta.

Pēc tam, kad varēšu 100, nosvinēšu! Tad sākšu pieslīpēt kvalitāti un palielināšu grūtības pakāpi. Tādi ir mani plāni. Tavējie?

Zemesdievs, 3 nedēļa

Es visu veicu pēc plāna eju 3. tabulu, manas dienas ir pirmdienas otrdiena, un trešdiena... esmu jau izgājis 3 dienas... biezi ir grūti sākti... jo dienas slodze u.t.t, bet līdz beigām arī īpasi viegli nav izturēt, nākas pielitk spēku... domāju ka 3. tabula ir man par grūtu, bet turpināšu to pasu, paralēri pumpējoties es ņemu ielaišano līstekās, kas daudz dod... pašlaik zināmu effektu nejūtu, tacu domāju tas būs 5. nedēļu... hmm parasti gadās aizķeršanās ir izpildīšanu jo vainu aizmirstu vai arī vnk nav laika.... kad varēšu 100 reizes es noteikti mēgināšu šo skillu celt aukstāku vizmas 100+ ņemt 6 nedēļas grafiku un 1 rez nedēļā veikt...

Cracker  Week 1 Day 2 (collumn 3)
It kā pēc initial test sanāca ka jāsāk uzreiz ar week 3, bet nez kapēc izdomāju tomēr sākt ar 1. nedēļu. Pašlaik protams viegli, tikai pēc pēdējā vingrinājuma (kā arī bija jābūt) (max galu galā) guļu elsodams uz grīdas. Plāns ir (vismaz pirmajās nedēļās) darīt katru dienu, viegli galu galā. Vēlos pabeigt līdz 1. septembrim šādā veidā. Teorētiski laikam var, praktiski - neticu sev...

|*|krankz|*|  Week4 day1 tikko pabeidzu!

Nuuu vispār nau nemaz tik viegli kā sākumā likās...
Ar nepacietību gaidu twenty five pullups !
presītes arī sāku bet izpildiju vienu nedēļu un jau varēju 500:O pats neticēju!

Mad Mac sācis pēdējo nedēļu, turam īkšķus

Kad varēšu visus 100, gan jau kaut kādā veidā nosvinēšu. Un visdrīzāk ķeršos pie citas programmas. Par tām dienām, esmu izlaidis vienu nedēļu (ceturto). Laikam jau tāpēc, ka vairāk negribējās piepumpēties. Pēc tam ieraudzīju šo rakstu un nodomāju, ka jāatsāk. Protams, ka sāku ar ceturto nedēļu. Nesen pabeidzu piekto nedēļu un ticiet man, tas nebija viegli. Grūti paliek ap 4. un 5. nedēļu. Bieži vajag uzslēgt mūziku, lai varētu iejusties tempā un uztaisīt vairāk piepumpēšanās. Ar nepacietību gaidu, kad būs 25. pullups.

25x52

pašlaik man skolā ir prakse, visas nedēļas garumā, 5dien braucu uz nometni, pagaidām esmu pārtraucis 100 pushups, tomēr katru dienu, lai nezaudētu jau dabūto, uztaisu +/- 30 pushups, doma atsākt nākošnedēļ no week1 day 3

Obsidian Atzīšos, ka ilgu laiku vienkārši slinkoju, šodien tik domāju nopietni sākt. (7. Augusts)

Dawgora, Week 5 day 1 row 3. varu teikt ka daru presiites un pumpeeshanos katru dienu, kaa arī skrienu no 2, 5km-4km.
shie treninji naw wiegli- iisteniibaa, nekas naw wiegls, galvenais wajag sevi piespiest.
sekoju iidzi programmai kaut pats esmu to uztvikojis sev (to vienu dienu daru dienas peec kartas, bez atpuutas dienas)
izmeeginu kaut ko jaunu no http://www.passion4profession.net/

ieteikumi citiem: nepadoties, vienmeer pameiginaat kaut ko jaunu, lai neapniik.

ko dariishu peec saviem 100? turpinaashu treninjus un meeginaashu paarspeet skolas rekordu pumpeeshanaa (maza iespeeja bet tomeer ir meerkis )

Minka Slinko? Dzer Alu? Zvērā....!!!

TraktorsK 3 nedēļa

Latvis10 Week 4 

Nav tik viegli kā biju domājis. Slodze ir pamatīga + vēl no rītiem skrienu u ir futbola treniņi. Bet spēka pietiek visam.

Pašlaik nodarbojos (tieši šodien, vēlāk taisīšu) ar week 4 day 2. Jūtu, ka būs grūti, jo ir par 20 reizēm vairāk jātaisa nekā week 4 day 1. Iesākt ir nedaudz satraucoši, bet pirmos divus setus izdaru ātrā tempā un bez apstāšanās. Parasti pie pēdējā seta es pat 5 sekundes atpūšos, ievelku dziļu elpu un tad turpinu.

Kad būs 100 būšu diezgan priecīgs Domāju turpināt trenēties ar sevis taisīto programmu līdz 500. Filmēt filmēšu, kad draugs būs atpakaļ Valkā, jo pašam nav pat webkameras. Vēl es domāju nopirkt ''i did the hundred'' nozīmīte, bet komplektā nāk 10 un laikām tādēļ arī to nedarīšu.

Low Ki 

Pabeidzu 4 nedēļu 2 dienu, no sākuma bija doma iet ar 1 nedēļu tiku līdz 1 nedēļas 3 dienai un tomēr pārdomāju sāku no trešās. Ar katru dienu paliek grūtāk, bet nu uzlabojumi ir manāmi ja no sākuma varēju 35 tad vakar izspiedu 55, cerams tikšu līdz beigām!

Viesty

sāku no 1. nedēļas, tagad jau 2. pabeigta, parīt gatavojos testam. Pildīju pēc 3. tabulas.
Šodien, pēdējā dienā gāja diezgan grūti, pēdējos 20 izspiest diezgan grūti.
Kad pabeigšu testu un zināšu kā tālāk pildīt, paziņošu.

 

Atceries, ka tu to dari priekš sevis.

 

--- ESMU ALPOS, tā kā neko te neupdeitošu līdz 23~ augustam..



Laboja throttle, labots 35x