Tātad, kā jau jums iespējams ir gadījies dzirdēt/lasīt, manā necilajā prātā jau atkal ir dzimusi doma par exsiešu kopāsanākšanu. Es domāju, ka, ja tiešām būs atsaucība no cilvēkiem un kāds gribēs kko darīt, kaut ko tiešām var noorganizēt.

Organizēšanā mums jāvienojas principā par 3 galvenajām lietām - laiku, vietu un cilvēkiem, kas ierodas.

#1 - laiks. Es uzskatu, ka vispiemērotākais laiks ir pēdējās augusta dienas (iespējams ar prombraukšanu 31. augustā). varat protams ieteikt savus variantus, bet, tiks organizēts laikā, kas der pēc iespējas vairāk cilvēkiem.

#2 - vieta. Es varu piedāvāt 3 vietas no savas puses, starp kurām varat izvēlēties vai ieteikt savas. Man pieejamas (bezmaksas) ir šādas vietas:

dzīvoklis rīgā - priekš dzīvokļa pietiekami daudz vietas, būtu arī, kur gulēt, ja sagribētu, varētu arī iet uz vecrīgu, nav grūti nokļūt.

māja ogrē - netālu no slimnīcas (saku to, lai aptuveni zinātu, kur tas ir biggrin_mini2.gif ), 15 minūšu gājienā no vilciena stacijas. ir pirts, neliels baseins, nelielas telpas tusēšanai, pagalms (ja nelīst var tusēt arī ārā), tai skaitā arī grills.

lauki lēdmanē - 15km attālumā no Lielvārdes (tuvākā vilciena stacija), var arī braukt ar autobusu, kas iet 2reiz dienā un piestāj kādu 2km attālumā no mājas (20 minūšu gājiens lēnā solī). tur ir pirts, upe, liela teritorija dažādām aktivitātēm, atkarībā no tā, ko jūs gribētu darīt (piem, futbols (ir 2 improvizēti paštaisīti vārti) and stuff (nevarēju ātrumā neko vairāk izdomāt biggrin_mini2.gif ). Autobusu saraksts uz turieni laikam būtu te

(ieteikumus vai piedāvājumus ar jūsu vietām (ja tādi būs), sūtiet man pa pm, un es tos pievienošu pie opcijām)

#3 - cilvēki. šis nu ir galvenais rādītājs tam, vai vispār kaut kas notiks un tas, ko jūs paši ietekmēsiet visvairāk. es domāju, ka kko normāli var sākt domāt, ja piesakās vismaz 10 cilvēki, bet, protams, jo vairāk, jo labāk. lūdzu nepieteikties cilvēkus, kas zin, ka netiks vai arī nezin, bet cer, ka tiks (tad tā arī norādiet).

Tātad, ko sagaidu šī bloga komentāros (nokopē un pieraksti atbildes):
Vai der datumi ~29.-31. augusts?
Kādi datumi pašam izdevīgākie?
Kura no šīm vietām šķiet vispiemērotākā (#1, #2 OR #3)?
Uz kuru no šīm vietām tu brauktu, ja tiktu?
Kādas ir tavas izredzes ierasties?

 

(ja noteikti ieradīsies, ceri ierasties, bet nezini, kā būs ar laikiem, noteikti neieradīsies, jo liekas stulba pasākums, tā arī saki)

Dažas piebildes:
Es domāju, ka vietu ir jāizvēlās atkarībā no gribētāju skaita, bet, protams, jums ir visas tiesības ieteikt kko.
Tā kā daļa esam runeskeiperi un kāds noteikti gribēs internetu, lai izrādītos ar savu banku un statiem (un tad tiktu pavilkts ar spēku nost no pc un iztukšots), ar internetu situācija šāda - Rīgas dzīvoklī un Ogres mājā ir bezvadu internets (un datori, kuriem varēšu atļaut īslaicīgu pieeju), bet Lēdmanes laukos nav.

Tā kā esam lieli un apzinīgi pilsoņi, kas noteikumus nepārkāpj (yeah right), es domāju, ka situācija ar apreibinošām vielām būs šāda - jebkādu alkoholu, bet nedrīkstēs dalīties ar nepilngadīgajiem (tie, kas paši kkā dabūs uz turieni kko, paši to arī varēs lietot, un es viņus pieskatīšu). Par pīpēšanu - nezinu, ko jūs lietojat, bet neko vairāk par tinamo tabaku lūdzu līdzi neņemiet. biggrin_mini2.gif
Par ēšanu - gan jau kāds gribēs arī kko apēst, it īpaši, tpc, ka visdrīzāk brauksim prom 2. (vai 3.?) dienā. Par to katram būs jāatbild pašam (jāņem kkas līzi jeb ierašanās ar groziņiem). (veikals ~3km attālumā)

Par samaksām - jāapmaksā jums būs tikai savi izdevumi (ceļš, pārtika), vietu sponsorēju es. (protams, ziedojumus pieņemšu blum_mini.gif )

Pagaidām tas arī viss, ko izdomāju uzrakstīt. Lūgšu te tikai iekopēt aizpildītu anketu un nerakstīt stulbības (var nelielu piebildi aiz anketas). Jautājumus un ieteikumus sūtiet man pa pm. (palūgšu modus/ra dzēst ārā liekos komentārus smile_mini.gif )

Laboja Gek, labots 7x