Kā jau dažiem ir zināms, klīst baumas par tā saucamo exs party numur 2. Jā, šīs baumas ir patiesas - slepeni, jums aiz mugurām (2 foršākajās exa grupās) tiek kalti plāni otrajai exsa ballītei, šoreiz - Ogrē!

Plāns - līdzīgs, kā pagājušajā reizē, bet ar divām izmaiņām - ir skaidri zināms, ka šis pasākums tiešām notiks, un šoreiz nebūs nekādas diskutēšanas par datumiem/vietu. Šaurākā cilvēku lokā ir izlemts gan datums, gan vieta. Pasākums norisināsies no 10. līdz 11. (vai 12., ja mums ies pārlieku forši) augustam.

Protams, tiek ielūgtas visas kuplastes, taču neuztraucies - arī tev ir iespēja tikt uz šo neizsakāmi foršo un pārsteidzoši interesanto pasākumu! Viesu saraksts tiks sastādīts, balstoties uz pieteikušajiem cilvēkiem, viņu rekomendācijām un mūsu zināšanām par viņiem.

Pasākumam būs vecuma ierobežojums - ielūgti tiks tikai cilvēki, kas ir sasnieguši vismaz 16 gadu vecumu. (šim noteikumam var būt reti izņēmumi)

Tātad divos vārdos:

Ogrē 10. - 11. augustā ballīte, uz kuru, ja vēlies ierasties, ieraksti komentāros.

 

Papildus info:

Par norises vietu - atrodas 15 minūšu gājiena attālumā no Ogres vilciena stacijas. Ir māja, mājā neliela pirts, baseins. Būs ledusskapis, dušas, plīts, panna, grills, internets, matrači uz kuriem gulēt. Teritorija un māja nav liela, bet vieta teltīm, izklaidēm, exsburgeru cepšanai un vnk pasēdēšanai būs. Būtu forši, ja ņemtu līdzi savas teltis, kur pārnakšņot, jo diez vai jūs gribēsiet gulēt iekšā, kur varētu būt skaļš, pie tam arī matrači, uz kuriem gulēt nav baigi daudz.

Par ielūgumiem - šobrīd liekas baumas neizplatīšu. Ceru, ka drīz tiks uztaisīta viena štelle, kur izlemsim kopīgi, kas brauc. @Maadinsh - https://exs.lv/group/94/forum/11sno#m1780357

Laboja Gek, labots 2x