22. februārī Bulduru Dārzkopības vidusskolā notiks nu jau trešais eXs.lv futzāla turnīrs "Ziemas Kauss '14". Turnīra sākums jau plkst. 10:00.

Šī raksta komentāros lūdzu pieteikties gan spēlēt gribētājus, gan līdzjutējus. Komandas tiks dalītas pēc kapteiņu metodes apmēram vienu nedēļu pirms paša turnīra. Par kapteiņiem tiks izvēlēti spēlētāji, kuri nodarbojas ar futbolu vai futzālu mazliet profesionālāk nekā citi eksieši, kā arī tie, kas bijuši labākie iepriekšējos divos turnīros (kapteiņu skaits atkarīgs no tā, cik daudz dalībnieku pieteiksies).

Cena būs apmēram tā pati, kas bijusi iepriekšējot turnīros, tikai pārkonvertējot eiro valūtā, tomēr precīzāku dalības maksu publicēšu tuvāk pašam turnīram.

Katru reizi turnīru apmeklētāju skaits palielinās. Pēdējais (florbola) turnīrs pulcēja 54 eksiešus, kas pašlaik ir exs.lv RL pasākumu apmeklētības rekords. Es ceru, ka šis turnīrs būs iemesls, kāpēc vecais rekords kritīs. Celsim latiņu augstāk! smile_mini.gif

Kur atrodas Bulduru Dārzkopības vidusskola? Te:

Skola atrodas 10-15 minūšu gājienā no vilciena stacijām "Lielupe" vai "Bulduri".

Lai pieteiktos turnīram, jānorāda, vai dalībnieks būs spēlētājs vai līdzjutējs. Ja dalībnieks būs spēlētājs, tad viņam jānorāda arī pozīcija, kurā domā spēlēt (vārtsargs vai laukuma spēlētājs). Pieteikties spēlēt drīkst tikai tie, kas ir reģistrējušies eksā vismaz vienu mēnesi!!!

Komandu dalījums:

"Karameles" @Dzindzis [G]@Fidoo [C]@Ridiculus@GunGale@Joogr
"Ar pieredzīti!" @Riggins [G], @soccer [C]@lakrica@Bulcina123@Lv Zakis, @kilsanta
"Miesnieki" /@Aikis0 [C]@draugs24@TheRapisT@Trej7, @Whisper
"Pankūku Un Piena Intelektuāļi a.k.a. P.U.P.I."@AirDog_Lv [G]@Kurbads [C]@Twitch, @Cucku, @shevijs
"Grandi" @Space [G]@Krekeris [C]@Earthquake@Magic@maljokk@ilikecheese
"SPQR" @kambyz [C]@Eduards, @Le Mambo., @SSSR@NoTitsNoFun@SARP

Pieteikušies līdzjutēji:

  1. Twī
  2. Šanija
  3. lvgangstar (?)
  4. The SJ
  5. krabz
  6. Geek
  7. Valzirgs
  8. YourDeath
  9. latvija18 
  10. 25x52
  11. winw
  12. G (Ivars)
  13. Ledinjs
  14. Nerdiņš 85
  15. Krekera sieva
  16. AirDoga sieva

 

 

Par turnīru (vispārīgi): TBA

  • Paredzētas 20 spēles, kas provizoriski aizņems 6 stundas (ar visu iespējamo kavēšanos), tāpēc jau 16:00 varētu notikt apbalvošanas ceremonija.
  • Turnīra spēlētājiem par piedalīšanos (un zāles īri) būs jāmaksā 3,50 €, bet skatītājiem 1,00 €

Nepieciešami VIPi:

  • Aicinu pieteikties cilvēku pie pults. CILVĒKAM BŪTU JĀSEKO LĪDZI SPĒLEI UN TIESNEŠA NORĀDĪJUMIEM, NEVIS JĀSARUNĀJAS AR BLAKUSSĒDĒTĀJIEM. (Citādi par laiku bieži vien vispār aizmirst.)
  • Aicinu pieteikties arī protokolistu, kurš rakstīs visus tos, kuri gūs vārtus un kuri iedos rezultatīvās piespēles. (Ja neviens nepieteiksies šim postenim, tad pats vien to arī darīšu.)
  • Aicinu pieteikties tiesnešus (no katras komandas drīkstēs izvirzīt pa vienam tiesnesim). Var tiesāt arī kāds fans, kuram ir nojausma par to, kas ir futbols/futzāls.

Par turnīra formātu: TBA

  • Vienas spēles ilgums būs 10 minūtes (2 puslaiki pa 5 min, bez pārtraukuma; pārtraukums būs tikai, lai samainītos laukuma pusēm).
  • Būs viena grupa ar 6 komandām, kur katra spēlēs ar katru vienu spēli. Pēc tam divas sliktākās komandas cīnīsies par 5.-6. vietu, bet 4 labākās komandas iekļūs pusfinālā (1. vieta grupā pret 4. vietu grupā un 2. vieta grupā pret 3. vietu grupā). Pēc tam būs mazais un lielais fināls (par 3. un par 1. vietu).

Laboja mad, labots 54x