Davaj mm, es little bit drunk
Counter-Strike: GO
- 0
MGΡ 🏀 13.07.2014. 17:40
EJAM IEKŠĀ!
VISMAZ 10 CILVĒKUS UZ BRĪDI VAJAG, VAI NE TĀ? MĒS TAČU NEGRIBAM, LAI RIP CS GO SERVERIS?
- 0
Rifelz 12.07.2014. 20:13
Varbūt atmetīs atpakaļ. Pietiekami daudz lietu @CSS tika uzlikts/noņemts. Ja jau cilvēki sabalsos, ka vajag atpakaļ tad tā arī būs. Man jau patīk wallbangot, varētu pat uzlikt tā lai vairākos spotos var wallbangot.
- -3
pachy 09.07.2014. 00:31 teica:
Tā b**ģ kādā sakarā exs csgo serverī jau otro dienu spēlē jibanuti pidarasi un neviens viņus nevar izbanot? Ieejot serverī uzreiz izkiko. Vakar bija krievi, to es vel sapratu, jo pidari viņi ir un būs. Šovakar atkal ieejot serverī spēlē koutkādi puņķi un votekiko pēc pāris sekundēm? Taču bļaģ kāds tieciet ar tādiem lohiem galā.
- 0
PainFoinmr 12.07.2014. 12:45
Vajag palīdzību? Es pretty much spēlēju tikai Insertion/rush
- 0
Jānis 12.07.2014. 12:46
Tikko atrada maču pēc 7 minūtēm meklēšanas.
- 0
PainFoinmr 12.07.2014. 12:51
Protips: SGS tajā mazajā mājā pie villas, no kuras var redzēt visu apkārtni (it īpaši middle field) ir op. Reti tur kāds ieskatās. Ja tu esi CT, vari mēģināt no mid field to māju ieņemt iekāpjot pa logu. Tādējādi tu no tās redzēsi villu un barn.
Ar P90 var labi norušot pretinieku A spawnu, ja tu spawnojis pie barn - skrien pie lielā akmens un tev jau vajadzētu redzēt vai kāds iet pa augšu vai ūdeni.
Ar Sawed off var sēdēt barn uz siena kaudzes labajā pusē. Neviens to nekad nepārbauda un ir tikai viena ieeja, kuru tu vari brīvi apskatīt + ja dzirdi, ka ņem hostage, arī ļoti viegli vari uzskriet.
Nesēdi barn augšā.
Ja esi CT, vari spawnoties A un iet apkārt barn (ieteiktu nosmokot vidu), līdz esi pie lielās ieejas. Ja kāds ir barn augšā vai pie hostage, viņi parasti nepārbauda lielo ieeju un ir ļoti viegli ieņemt barn.
« - 1 - 2 - 3 - ... - 370 - 371 - 372 - ... - 522 - 523 - 524 - »

Bodnieks