Counter-Strike: GO

• PainFoinmr
    0

Vai ir kāda detalizēta pamācība Office kartei? Par visu - par hostages novietojumu, par taktiskajām granātām, par ieņemajiem spotiem utt?

• Swarley
      0

Tā skatos, ka Office tev mīļākā mape, m? biggrin_mini2.gif

• PainFoinmr
        0

Nu jā. Free ranks.
        Tagad mana exa pamācība ir vēl uzlabotāka
        > Sāc T side
        > uzvari, jo pretinieki sāks viens otru kikot, kad jūs viņus 5:0 sagrausiet.

• Ghetto
        0

T - smoke/molotovi. 2 long, 1 mid, 2 short. Long 1 shotgun camp vidū, botgun galā, short 1 p90 aiz plaukta un 1 shotgun aiz tās baltās kaudzes, mid awp.

CT - p90 power. 2 garāža, 2 main ieeja, 1 logs. Rush pa short, nometot 1 smoke uz mid un 1 long. Rindā skriet iekšā short (kitchen), ņemt to hostu un tad prom pa garāžu.

• Earthquake
        0

Man vienigajam, vai junms ari ir ta, ka, kad esat scoupā ar awp, un redzat, ka pretinieks nāk, jūs šaujat un pavelkat pa labi/kreisi tēmekli, saviena bridi, tadejadi qizsaujot garam labus savienus ?

• MGΡ 🏀
          0

Jā. Tāpēc arī nekad neizmantoju biggrin_mini2.gif

• Athe
          0

Man reiz mācīja, ka tā šaut esot viss pareizāk, jāpierod, sākumā grūti, bet kad iemācies, tad esi visai labs ar awp.

agrāk vilku līdzi un tikai tad šāvu, tad galīgi švaks ar awp biju

• Reaktors
          -1

Jā un man personīgi ir vieglāk trāpīt velkot. Notēmēju tā, lai paskrien garām un tad velku pakaļ tēmekli.

• Swarley
        0

Tā jūtiņa kad ieraugi WarOwl seju.. *insert desperate reaction GIF here*

• Alt Child
        0

Kāds nevēlas uztaisīt skaistu editu ? iedošu demo biggrin_mini2.gif

• Jānis
        -4

Yeaaa, hypeee.

http://www.esl-one.com/csgo/

Paļubom vēlviens 250k turnīrs, Ange1 arī kaut ko video par to pieminēja.

• Jānis
          -4

Nobody excited? sad_mini.gif

• Jānis
          -4

Woooo n1

ESL to host its second $250,000 CS:GO tournament this year as ESL One Cologne 2014

• Santino
        0

Cooldown sistēma tik laba..Uzkaras nets,spiežu reconnect,iemet jaunā 'finding match',es nesaprot kas notek.Pēkšņi parādas - you failed to reconnect to last match un 24 h cooldowns. biggrin_mini2.gif

• shevijs
          -1

Nevis tevi meta jaunā spēlē, bet gan nevarēji piekonektēties iepriekšējai spēlei.

- 1 - 2 - 3 - ... - 382 - 383 - 384 - ... - 522 - 523 - 524 -