Ēdieni, to receptes un veidi

• Ridiculus
    0

Izvārīju spageti (pirmo reizi dzīvē) un cīsiņus. Klāt uztaisīju biezpienu. Garšīgas vakariņas.

• Mahjarrat
      0

Naksniņas drīzāk ;D

• Ridiculus
        0

Nu es neesmu ēdis vakariņas. Tāpēc tās sanāk tādas novēlotas vakariņas.

• lakrica
      0

vienos?

• Mahjarrat
      0

Šodien biju pie Eināra (@latvija18). Viņam uztaisīju Tiramisu. Vēlāk pa dienu ielikšu bildes, tagad nevaru atrast telefonu. Rīt Einār deliveros postu, kā garšoja.

• latvija18
        0

Tiramisu 11/10 vel ome nogaršoja teica, ka ir vienkārši super ^_^.
        Rīt jāgaida ko teiks mamma. smile_mini.gif

• Mahjarrat
          0

Tu man esi parādā ;P

• lakrica
        0

Kas ir tiramisu?

• Ridiculus
        0

@Wolverine šķiet, ka nepamanīji, ka atbildēju tev tajā miniblogā, tāpēc jautāšu te.

Miežu putra un kartupeļi ir vārāmi kopā? Ko?

• Ridiculus
          0

Kā to jāgatavo?

• Hibs
          +2

Šodien es atkal uzņēmos stāvēt pie plīts. Man pat tas sāk iepatikties. crazy.gif Šodienas veikums - kaut kāds austrumniecisks ēdiens, ko vienkāršības albad saukšu par nūdelēm šķībacaino gaumē.

(labi, bilde ir garām, zinu, bet tik un tā ir garšīgi)

Sastāvdaļas:
          * 1 burciņa asās ķīnas saldskābās mērces (recepte)
          * 1 vistas fileja
          * nūdeļu paciņa
          * ķīnas kāposts
          * sāls
          * cukurs
          * sojas mērce

Pagatavošana:
          Uzliec vārīties makaronus/nūdeles, sauc kā gribi.
          Kamēr tie tur vārās, sagriež kubiciņos vistas fileju un liek cepties uz pannas. Kad vistas fileja ir kļuvusi balta, pieber klāt 2 tējkarotes cukura un pielej ēdamkaroti sojas, visu smuki apmaisa. Tad gāž klāt aso Ķīnas saldskābo mērci (pluspunktiņi visiem, kas to taisīs paši!), ja nav asā, tad gāž klāt parasto un pieliek nedaudz čili piparus. Pieber kārtīgu tējkaroti sāls un ļauj mērcei paburbuļot. Kamēr mērce karsējas, tikmēr nomazgā Ķīnas kāpostu, sagriež balto daļu trijstūrīšos, zaļo daļu neaiztiek, bet atstāj kam citam. Daudz griezt nevajag. Pieber mērcei klāt Ķīnas kāpostu, apmaisa un izslēdz uguni.
          Nokāš nūdeles un liek pannā, visu smuki iemaisa un ceļ galdā.
          Labu apetīti!

P.S. Tā saldskābā mērce sanāca garšīgāka kā cerēts! crazy.gif

• Hibs
            +3

Piebilde: ja ir vēlme, mērcei var klāt arī pievienot smalcinātus valriekstus vai ari sarkano sīpolu, tas ari ir baigi garšīgi. Vēl varētu sviesta pupiņas iederēties.

• Styrnucis
            +3

Roland, es domāju, ka mums rudenī jātaisa ēst gatavošanas vakari.

• Kurbads
              +3

And livestream it!

• Ridiculus
          0

Neatceros, kad pēdējo reizi ēdu miežu putru. Tikko izvārīju. Pats to darīju pirmo reizi, tāpēc, baidoties no rezultātu, mazliet aplēju ar kausēto sieru un piekodīšu desmaizi. OK, testējam...

• Styrnucis
            0

Es vakar piecepu karbonādes pirmo reizi ^^

• Ridiculus
              0

Tur laikam baigā ņemšanās ar gaļu, ne?

• Ridiculus
              0

... Tā ir pasakaina! Nebiju domājis, ka jau no pirmās reizes izdosies izvārīt tik garšīgu miežu putru. Un mana izvēle par kasētā siera pievienošanu tikai padara to visu garšīgāku! Ahh, man patīk, ka man sanāk arī kaut ko pagatavot. smile_mini.gif

• ice cubes
            0

Tikko atnācu mājas,biju nopirkt pelmeņus,kā vislabāk pagatavot?Vārit vai cept,vai arī kautko pievienot?

• shevijs
              0

Pelmeni siera omletee. Recepti atradisi paris ierakstus ieprieks no Hiba puses, saja pasa grupaa.

- 1 - 2 - 3 - ... - 35 - 36 - 37 - ... - 93 - 94 - 95 -