Ēdieni, to receptes un veidi

• Dawgora
    0

Kāds nevarētu man pateikt cik aptuveni maksā kg cukurs veikalā un raugs (paciņā 1 gab)?

hihi.gif sāku gatavoties dziesmu svētkiem. IF you know what I mean.

• Pampox
      0

Cukurs parasti maksā kkur 75 santīmus. raugs (rīgas vai jebkāds cits "dzīvais" raugs) maksās 20 - 25 sant. pa latu brāgu sataisīt nav māksla hihi.gif

• Whisper
      0

Es dzirdēju, ka mans kaimiņš pa nakti var uztaisīt vodku. Vakarā apēd pāris karotes ar cukuru un labību, parasti rudzus, un no rīta mīž pudelēs ar 40%.

• Pampox
      0

Biju pa slinku un izdomāju panēt krabju nūjiņas pankūku mīklā ( palika pāri lel ). NEVR AGEN.

• Hibs
        0

Ko tad tu tur izdariji tik nepareizi? smiley-eek.png
        Been there, done that multiple times. Vienmēr sanāca garšīgi un reizēm pat smuki. hihi.gif

• Pampox
          0

Tas nav pareizi... nav tas kraukšķīgums.. tāda mīkla apkārt vien bija, taču viss tika apcepts ļoti "brūni" un vēl beigās cepeškrāsnī crazy.gif

• Hibs
            0

Es tieši arī gribēju, lai būtu tādā mīklā apkārt, kraukšķīgu negribēju.

• Pampox
        0

Sanāca diezgan nesūdīgs Pad Thai's, tikai dārzeņu gan nebija jo nevarēju atrast zaļās sviesta pupiņas cray_mini2.gif

• Space
        0

Saldējuma kokteili taisīt ar greipfrūtu vai plūmju sulu? ;/

• Hibs
          0

Plūmju.
          Greipfrūtu sula (ja vien nav svaigi spiestā) nav gana bieza, tas kokteilis sanāks baigi šķidrais. :/

• Jānis
            0

Tas jau nu vairāk atkarīgs no tā, kāda attiecība ir saldējumam pret sulu.

• Jānis
            +1

Kas labāk garšo.

• Hibs
          +2

Šodien pusdienās sev uztaisīju pelmeņu omleti.

God, nolāpīti garšīga šoreiz sanāca. Esmu pārēdies.

• Kurbads
            +1

Pastāstīsi, kā taisīji? Izskatās jau ļoti garšīgi, būs jāpamēģina.

• Pampox
              +2

Cep pelmeņus pēc tam uzlej omleti. easy as tath

• Kurbads
                +1

Bet man bail, ka pārcepšu pelmeņus :/
                Nu tad laikam, kaut kad drīz būs jāpamēģina.

• ice cubes
          0

Dam,šodien visu dienu biju laukos,daudz šašļika un alus. Migusta,rīt atkal pie vecmammas uz laukiem.

- 1 - 2 - 3 - ... - 37 - 38 - 39 - ... - 93 - 94 - 95 -