Sveiki! ko lai vakarā labu pagatavo?
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
White Rose 27.01.2017. 22:43 teica:
Nāksies savilkt jostu veselu mēnesi, bet neesmu no tiem, kas var samierināties ar kaut ko baigi parastu, it īpaši veselu mēnesi, ne arī esmu baigais pavārs, kas var izdomāt ko gatavot no pieejamajām sastāvdaļām.
Kādi ir ieteikumi garšīgiem ikdienas ēdieniem, lai es izvilktu vienu mēnesi ar minimāliem tēriņiem? Noteikti, ka daudziem oldschool studentiem ir interesantas receptes.- +1
obsidian 28.01.2017. 13:12
Kad dzīvoju kojās, tad kartupeļi bija varen lēts un elastīgs pārtikas produkts, lai pagatavotu daudz dažādu ēdienu (cepti+, vārīti+, sacepumi, salāti, zupas). Gandrīz vai tikpat lēti un elastīgi ir rīsi (bet esmu no tiem dīvaiņiem kam arī bez garšvielām garšo rīsi).
- +1
White Rose 24.01.2017. 00:23 teica:
Jūsu mīļākais 2 lietu combo?
Piemērs: alus+riekstiņi; maize+nutella
Es nevaru izvēlēties starp šiem diviem tāpēc teikšu abus. Piens+cepumi(pārsvarā visādi, bet vislabāk chocolate chip
)
Piens+medus- +1
shevijs 24.01.2017. 00:30
Pēdējā laikā jebkādā lielā krūze zāļu tējas un Vinnis medus delikateses ''Pepija''. Tas ir kaut kas tik ļoti labs, tikai 300g burciņa ar riekstiem un sēklām medū maksā pie 7 eiro.
- +1
Mahjarrat 15.01.2017. 14:02 teica:
Šovakar Tiramisu pēc darba būs. Bet mēģināšu ko interesantu. Krēmā iemaisīšu sablenderētus 'Kārums' sieriņus.
- 0
Ronalds 19.01.2017. 18:09 teica:
Čau Rītiņi!
Gribēju uzzināt - kā skatīties pannas un kur pirkt?
Mājās biju atradis jaunu pannu (keramikas), kuru paņēmu uz kojām un pēc 4mēnešiem jau sjo.Kur pirkt? CIk maksās? Pašam tuvākie veikali ir pie Rīgas plazas viens un gemoss, kur, manuprāt, varētu jēdzīgākās pannas atrast, nevis rimi uz skitkām/uzlīmēm.
Izmēra ziņā - vidēju- +1
White Rose 19.01.2017. 18:16
Ko nozīmē "sjo"? Man neviena panna nav RIP pēc 2~3 gadu lietošanas, tāpēc nesaprotu kā tu to domā.
- 0
Ronalds 19.01.2017. 18:19
Nu, redz, ja cilvēki pērk normālas pannas, tad pat 20 gadus gan jau var izvilkt. bija pagadījies kaut kāds brāķis / topshop panna kaut kāda mētājās mājās.
Panna jau ir - cept jau var, bet dūres lielumā (10 gadīga) pieķer ēdienu klāt, kas ir tieši vidū pannai. Pēc katras reizes arī to piedegumu jādabū saudzīgi nost, gan jau maigi dabūjot nost tālāk un tālāk skrāpējās.- +2
White Rose 19.01.2017. 18:23
Jāmāk arī lietot, ja kojās dzīvo tad tā arī ar metāla švabri gan jau berz nost 2 dienas piekaltušo. Paņem, nopērc parastu normālu pannu ar to gludo virskārtu, nešvīkā ar dakšām, nažiem un nesvilini uz maksimālās liesmas. Galu galā - nedod lietot citiem, ja dod tad dod veco, ko nelietosi vairs.
- +1
Mahjarrat 05.12.2016. 07:15 teica:
Nekad nelieciet burkānus iekšā Gurķu, tomātu un olas salātos. Domāju, ka būs garšīgi, neaizdomājos, ka burkāni ir tik cieti, ka sabojā salātus.
- 0
sykerz 05.12.2016. 07:34
Izvāri tos burkānus, ja tādi tev arī garšo (kaut vai ne loti, tik lai mikstaki paliek, also pamegini minimali apceptus)
- 0
Hibs 05.12.2016. 15:52
Depends. Kā griezi burkānus? Ar kartupeļu mizojamo (speed peeler) sagriežot plānās, plānās šķēlēs arī tāda tipa salātos burkāni ir pat ļoti ok, jo sevišķi, ja bāze būs ledus salāti/rukola un kas tamlīdzīgs un gurķi arī griezīsi tādā veidā. Redīsi, svaigas bietes arī.
Kaut kādos kubiciņos vai sarīvēti burkāni gan būs totāli garām, jā.


Bodnieks
SJohnson
Rocky__Lv
















