Ēdieni, to receptes un veidi

  • Hibs
    +2

    Šodien pusdienās: atkauloti vistas šķiņķīši ar cukini un sieru, piedevās rīsi ar šampinjoniem un cukini.

    Ātri, viegli pagatavojami, gardi, sātīgi, lēti un veselīgi! Izskatās arī diezgan labi, manuprāt.

    • Mahjarrat
      +2

      Šodien: taukos ceptas olas ar salātu, tomātu, redīsu, zaļumu salātiem ar paniņām un melnā tēja.

       

      Nav mājās veikala piens ko pielikt tējai, so dzeru pliku. Ar lauku pienu negaršo, ir piegarša.


      • milibs
        0

        Neuzņēmu pic, bet uz grilla cepti kupāti, gurķi ar krējumu un lokiem, karsts buljons

      • Zveraboj
        0

        Man pusdienas sastāvēja no vārīti ceptiem kartupeļiem un frankfurtes cīsiņiem. Klāt bija biešu salāti un tēja. Ēdu pats un pabaroju dēlus, jo sieva ārpus mājas darīšanās.

    • Hibs
      +1

      Nesen pamanīju, ka no maksimām pazudusi Agnesi un Garofalo pasta (jeb makaroni). Dikti žēl, jo tie, manuprāt, bija vieni no labākajiem cenas un kvalitātes attiecības ziņā. Par laimi Divella un La Molisana vēl joprojām ir nopērkami. Barilla arī ir labi, taču maksā gandrīz 2x dārgāk. Pasta Zara, Italpasta un Dobeles Dzirnavnieks man ir sagādājuši diezgan lielu vilšanos.
      Kā jums - kādas firmas makaroni ir iecienītākie un kur tos var iegādāties? Un varbūt kādā citā veikalu tīklā joprojām var nopirkt Agnesi?

      • The 37
        0

        Es prakstiski ēdu visus, bet ne optima līnija un tos, kuri maximā, laikam, maksā 36 centi.

      • Earthquake
        0

        Nekad neskatos noteiktu firmu, ņemu uz dullo, ja ņemu, īpaši uz to neiespringstu 

      • Ramekin
        0

        Garofalo un Barilla ir mani favorīti. Agnesi neesmu pievērsis uzmanību, būs kādreiz jāpaņem, ja redzēšu. Nesen rimikā uz atlaidi biju paņēmis, ja nemaldos, De Cecco pastu. Lieliski makaroni, varbūt pat paši labākie, kādus esmu ēdis, vienīgi cena sit pa maku - bez atlaides dārgāki par Barilla pastām.

    • Hibs
      0

      Sagribējās ēst un izdomāju taisīt carbonara. Bekoniņa/šķiņķa gan man nebija, tāpēc aizvietoju to ar šampinjoniem. Reizēm es sevi tiešām mīlu. crazy.gif

      • Mahjarrat
        0

        Ir superb. Es kojās naktīs ko līdzīgu meistaroju kad ēst gribas.

      • lvmazaafakaa
        0

        Pastāsti kas tas in kā veidojas.

      • Maulaj
        0

        Domaju startet 3* Michelin restoraanaa.

        • kirbiitis
          0

          Kurā tieši, ja var zināt?

          • Maulaj
            0

            De Leest

        • Mahjarrat
          0

          Diez gan iespaidīgi.

      • Hibs
        +4

        Par godu māsas dzimšanas dienai nolēmu pirmo reizi mūžā mēģināt pagatavot siera kūku. Biju arī gana traks, lai uzreiz mēģinātu taisīt kārtainu (viena kārta ir siera masa, otra ir siera-šokolādes). Apbrīnojamā kārtā rezultāts pat sanāca tīri skaists un garšīgs! good_mini.gif Eksperimentālā rezultātā gan nonācu arī pie dažiem secinājumiem, ko darīju nepareizi un ko vajadzētu pamainīt, tā ka citreiz gan jau būs vēl smukāk/garšīgāk.
        Pats foršākais tajā visā bija redzēt smaidu māsas sejā! smile_mini.gif

        Kūkas tuvplāns:

        Gaviļniece ar kūku un ziediem:

        Gabaliņš, lai varētu redzēt arī, kas lācītim vēderā:

        • Maulaj
          +4

          Izskatās labi. Māsa tev ar skaista. (y)

          • Zveraboj
            0

            Izskatās baigi labi, noteikti tik pat labi arī garšo. mmmmhh

          • Hibs
            0

            Uz manu dzimšanas dienu tapa sierakūka v2.0
            Šoreiz bija krēmīgāka/gaisīgāka, kūkas baltajā daļā bija vairāk citrona garšas. Pamatnei klāt pievienoju valriekstus (un esmu dusmīgs uz Arimex, jo tajos attīrītajos, ko nopirku, bija bišķīt čaumalas. WTF?!) un dekorācijai ap sāniem izvēlējos apgrauzdētas mandeļu skaidiņas. Nedaudz arī pamainīju veidu, kā taisīju uzrakstu (ar to gan joprojām līdz galam neesmu apmierināts). Kopumā bija smukāka, taču nedaudz par ilgu noturēju cepeškrāsnī un parādījās plaisas. sad_mini.gif
            Jēdzīgu bilžu gan man īsti nav. Šķērsgriezumā izskatījās gandrīz tāpat kā iepriekšējā.


            Joprojām gan neesmu līdz galam laimīgs par pamatni, es to gribētu kraukšķīgāku. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt? Es domāju par mandeļu miltiem un vēl mazāku daudzumu sviesta.

          • SkitsVicious
            0

            Šodien taisīsim "Irbītes". Līdz šim likām iekšā rupjmaizi un skābu gurķi. Gribam kaut ko jaunu. Lūdzu, iesakiet, ko likt iekšā.

            • Mr Raccoon
              0

              Paprika/siers/melone/mango. Katru atsevišķi.
              I kno, esmu savāds, bet ar šiem bija garšīgi. Melone biš par saldu, tāpēc pavisam nedaudz vajag.
              Vēl var provēt ar kukurūzas čipsiem un burkānu pildīt. Neesmu garšojis, bet varētu būt labi.

          - 1 - 2 - 3 - ... - 11 - 12 - 13 - ... - 93 - 94 - 95 -