Lomu spēles

• PainFoinmr
    0

Pain izgāja ārā no savas asiņu rezidences. ''Es saožu nāvi, '' viņš teica un burtiski ostīja gaisu. Rīts bija miglains, ļoti kluss un drūms. Lai gan citādāks maniakālā pilsētā tas nevarēja nemaz būt. Šodien Pain arī jutās citādāks nekā citas dienas. Viņš paņēma visus savus urbjus un devās urbt. Viņš aizgāja pie jau trīs dienas slimā Cāļuka. un saurba viņa gultu, lai tā vairāk nečīkst. Par to Cāļuks. vēl viņu pacienāja ar tēju. Tomēr, izrādās, ka skrūve bija radioaktīva un Cāļukam. izauga trešā roka. Protams, pirmais, ko viņš darīja bija sagatavojās sekām - paņēma salvetes. Dzerot trīs tējas reizē, tās taču izšlakstīsies, vai ne? Toties, tēja tagad viņu apdedzināja un sadedzināja viņam kuņģi, tāpēc Cāļuks. nomira.
    Tālāk Pain devās pie šodienas mafijnieka mērķa - Shattred. Pain jau gribēja viņam palīdzēt, bet mafija paspēja aizlaisties savā kadiljakā. Shattred tomēr vēl nebija nogalināts, bet viņš bija gultā, ļoti asiņains. Pain domāja, ka viņam nevajadzētu iet prom, tāpēc pieskrūvēja viņu pie gultas. Skrūve tika triekta cauri krūškurvim, pilnībā sadragājot kaulus. Pēc tam vēl atskrēja čigāns, lai savāktu ziloņkaulus. Tā arī beidzās diena skrūvētāja Paina ikdienā.

3. LLL
    7. Static
    8. i luv u
    13. Zeķee

Apēstie:
    1. Hakerpuika - iedzīvotājs.
    Programmētāji:
    2. Viesty - iedzīvotājs.
    Nošautie:
    3. MasterCrafter - iedzīvotājs.
    Būvmateriāli:
    4. Latvian1111 - iedzīvotājs
    5. Bulcina123 - mafija
    Kēksi:
    6. lemonwave - iedzīvotājs
    7. Ridiculus - mafija
    8. Hey_pear - iedzīvotājs.
    Pieskrūvētie:
    9. Shattred
    10. Cāļuks.

• Sapienta
      0

Labi, ka es zinu, kurš ir pēdējais mafs.
      Anyways, labs stõrijs biggrin_mini2.gif

• Shattred
      0

Es arī zinu, kurš ir mafijā.
      Anywhore - lai veicas! smile_mini.gif

• Aigars
      0

Es zinu mafiju!
      kr4 interesanti!

• PainFoinmr
    0

5. diena.
    Šodien sāpju mērs sagribēja uzcept kēksiņus. Viņš gāja pēc labākās mīklas un noskatīja hey_pear. Pielavījās viņam no muguras, paskatījās pa labi un kreisi, caps, paķēra ciet un aiznesa uz savu namu. Pēc 2 stundu kunkstēšanas, kas bija dzirdama no nama, beidzot sāka kūpēt dūmenis. Tika sasaukti visi iedzīvotāji uz kēksu ballīti. Pirmais ieradās Ridiculus, kurš nosēdās pašā priekšā slavēdams mēru un gaidīdams savu kēksiņu. Kad ieradās arī lemonwave, šis klupa virsū Ridiculusam, jo pats gribēja būt pirmais. Tomēr Ridiculus iesvieda kēksiņu lemonwave sejā, aši no kaut kurienes izvilka AGM-84D un iešāva ar to lemonwave. Kad to ieraudzīja pārējie iedzīvotāji, viņi nolēma pakārt Ridiculusu. Pēc stundas līķa nekur nebija, bet atkal notika kēksu ballīte. Un nevienā veikalā nevarēja nopirkt urbjus.

3. LLL
    6. Shattred
    7. Static
    8. i luv u
    10. Cāļuks.
    13. Zeķee

Apēstie:
    Programmētāji:
    2. Viesty - iedzīvotājs.
    Nošautie:
    Būvmateriāli:
    4. Latvian1111 - iedzīvotājs
    5. Bulcina123 - mafija
    Kēksi:
    6. lemonwave - iedzīvotājs
    7. Ridiculus - mafija
    8. Hey_pear - iedzīvotājs.

• lemonwave🍋
      0

Hāh. Šitais ir jautri. biggrin_mini2.gif Mmm, kēksiņi.

Ja es esmu miris, tad jau vairs balsot nevar, ja?

• PainFoinmr
    0

4. diena
    Redzot šīs pilsētas notikumus pēc jaunā mēra ierašanās, mafija sāka baiļoties par savu drošību. Viņi saprata, ka jānokļūst kunga Peina labajā pusē, tādēļ sāka plānot upurēšanu. Viss noritēja gludi. Izštukoja jauno mērķi - Latvian11111111- izvilka no gultas, sasēja un iemeta kadiljaka bagāžniekā. Nezinot, kur mērs dzīvo, viņi nolēma pamest vel elpojošo, bet ar paralizētu nervu sistēmu Latvian pamestā ēkā, cerot, ka mistiskais mērs to uzies un būs apmierināts ar upuri. Pat mafijai bija bail no mēra ietekmes, viņi pie pirmās iespējas izklīda.
    Šodien mērs bija labā noskaņojumā. Viņš staigāja pa vecajām mājām plānoja, kur būvēt savu rezidenci. Vienā viņš jau atrada pirmo sienu - latvian1111. Tad viņš nolēma apmeklēt Bulcina123, kurš jau sen nebija izgājis no mājas. Iegājis mājā mērs pateica savu mīļāko teicienu, paņēma Bulciņu aiz matiem un vilka uz savu jauno mitekli. Tad viņš sāka to iekārtot - vispirms ar kauliem sastiprināja ēku, tad to apšuva ar ādām un visbeidzot nokrāsoja visu sarkanu. Un uztaisīja sev arī unikālu lampu, kas pie griestiem karājās ar Bulciņas tumšajiem matiem, pats spīdeklis starojās ārā no Bulciņas mutes. No zarnām Peins sataisīja notekūdeņu caurules un citas trubas. Viņa miteklis bija pabeigts un drīz jau to rādīs MTV Cribs.
    3. LLL
    5. Ridiculus
    6. Shattred
    7. Static
    8. i luv u
    10. Cāļuks.
    11. hey_pear
    12. lemonwave
    13. Zeķee

Apēstie:
    Programmētāji:
    2. Viesty - iedzīvotājs.
    Nošautie:
    Būvmateriāli:
    4. Latvian1111
    5. Bulcina123

• lemonwave🍋
      0

Nu baigi tur notiekas viss. Interesanti vismaz lasīt šitos stāstiņus.

• latvian1111
      0

Nu jauki man padodas čakarēt mafiju. smile_mini.gif Galvenais ir ārstu un maniaku pagblābt.

Bet pieraksti kas biju es un BUlcina.

• Sapienta
      0

Bet kur lomas mirušajiem?:o.

• PainFoinmr
    0

3. diena.
    Kad visi uzzināja, ka mērs ēd iedzīvotājus, viņi mēru nodēvēja par Pain. Viņš gluži kā pokemons arī neko citu neteica. Bet vienu dienu cilvēki sāka ļoti aktīvi rosīties - kaut ko būvēja. Kad Pain devās to apskatīt, izrādījās, ka tā bija liela ķieģeļu ēka. Uz jautājumu:''Kas tas tāds?'', iedzīvotāji atbildēja:''Viesty ofiss'' Kad ēka tika pabeigta, elektrība ievilkta, iedzīvotāji tur ieslodzīja Viesty, iedeva viņam datoru un lika programmēt visu mūžu. Diemžēl, pēc tam iedzīvotāji badojās, jo nebija gaļas.
    Toties mafija arī šodien bija saudzīga un kamēr meklēja savu upuri centās Viesty atbrīvot. Bet klāt pieskrēja MasterCrafter dzīt šos prom. Diemžēl, MasterCrafter nebija izgulējies tāpēc pārbiedēja mafiju ar šādu seju:

tāpēc mafija ar ātru reakciju uzreiz nošāva to briesmoni, tad ātri skrēja prom siltās mīkstās gultās un arī badojās gluži kā iedzīvotāji.
    3. LLL
    4. latvian1111
    5. Ridiculus
    6. Shattred
    7. Static
    8. i luv u
    9. bulcina123
    10. Cāļuks.
    11. hey_pear
    12. lemonwave
    13. Zeķee

Apēstie:
    Programmētāji:
    2. Viesty - iedzīvotājs.
    Nošautie:

Haha. Tas moments, kad Viesty nespēlē, bet par viņu nobalsoja 2 spēlētāji crazy.gif

• LLL
      0

Dafuq
      Atgādiniet, kādu spēli mēs spēlējam?

• PainFoinmr
        0

Apēd vai tiec apēsts.

• latvian1111
      0

Laikam ka mafiju. crazy.gif Pat biju aizmirsis par šo spēli.

• PainFoinmr
    0

2. diena.

Šodien pilsētiņā atbrauca kāds jaunpienācējs. Viņš sasauca visu cilvēku sapulci. Kad visi bija ieradušies, viņš skaļi teica:" LET`S FEEL ETERNAL PAIN TOGETHER". Cilvēki neko nesaprata, bet iecēla viņu par mēru.
    Bet mērs nemaz nenojauta, kur ir iekūlies. Te katrs cilvēks bija pilns tumšas pagātnes un slepkavniecisku domu. Cilvēki izlēma jau šodien izrādīt savu slepkavniecisko gribu un pagatavoja mēram karbonādes. No Hakerpuikas gaļas. Kad mērs to bija paēdis un uzdzēris pa virsu pienu, viņš tik pateica:" PAIN, SOMEONE HAS FELT IT!" Tad mērs izķeksēja no zobu starpām Hakerpuikas kaulus un devās gulēt. No rīta pie viņa bija paciemojusies mafija, kura izņēma Hakerpuikas karbonādes mēram pa nakti no vēdera. Tad nogalināja Hakerpuiku vēlreiz un iebāza atpakaļ Mēram vēderā.
    Tā noslēdzās šī sāpjpilnā dienā.

1. Mastercrafter
    3. LLL
    4. latvian1111
    5. Ridiculus
    6. Shattred
    7. Static
    8. i luv u
    9. bulcina123
    10. Cāļuks.
    11. hey_pear
    12. lemonwave
    13. Zeķee

Apēstie:

• e35
      0

Jūs esat ļauni, starp citu, kā garšoja?

• Sapienta
      0

Pag, jau nākamā diena?:o Es domāju, ka vakarā būs.

• Aigars
      0

Delishes!!

Njaam skarbi gan!

• PainFoinmr
    0

1. dienas spama topiks.
    Katram, kas balso ir jāieraksta vismaz 1 komentārs.
    Katram mafijniekam jābalso, uz viņiem darbojas arī 3 dienu likums.
    -Noteikums, kuru es varu pievienot crazy.gif -

• Sapienta
      0

Kur lomas?:o.

• latvian1111
      0

Es jau saņēmu, Master. Ja vel nav tad pagaidi pāris minūtes.

Esmu vīlies Latvī.

• Sapienta
      0

Ohh, tagad man arī ir. Spēlētāju saraksts būs?

- 1 - 2 - 3 - ... - 43 - 44 - 45 - ... - 69 - 70 -