Kā jums klājas, ļaudis?
Lomu spēles
- 0
PainFoinmr 18.03.2012. 01:44
Pūķādas? Vakar orku pazemē klejojot atradu vienu tādu. Izskatās jau dārgs, bet tāds caurumains. Aiznestu pie šuvēja, bet bail. Āda tomēr vērtīga.
- 0
PainFoinmr 18.02.2012. 10:23 teica:
Uzausa saule. Pilsētā parādījās zaļgana dvaka. Šur tur pavīdēja kāds briesmeklis, bet sevi aizstāvēt pret mani tas negrasījās. Es domās tam liku nākt šurp, lai varētu to labāk aplūkot. Tas klausīja. Tā bija diena, kad es sāku. Vai šī ir arī tava diena?
- +1
e35 18.02.2012. 10:41
Kā jau katru rītu, Betferi dzēra savu rīta kafiju, un sēdēdams dīvānā runāja ar savu kaķi. Kad viņš jau bija gandrīz izdzēris savu kafiju, viņš sastrīdējās ar savu kaķi, un neizdzerdams kafiju līdz galam, gāja to izmest no istabas. Atverot mājas durvis viņš redzēja šausmīgu skatu, mājas pagalmā, pāri 3 metru augstajam žogam bija tikuši zombiji, daudz zombiji. Tie bija pamanījuši arī viņu, un sāka iet uz viņa pusi. Betferi paņēma dažas no savām un sameta pa zombijiem, kamēr zombiji bija apjukuši no sprādziena, viņš aiztaisīja durvis un aizbultēja, taču saprata, ka tas viņam ilgi nepalīdzēs. Viņš saprata, ka ir īstais laiks doties atpakaļ uz Japānu, taisīt līdzekli ar ko atdzīvināt cilvēkus, un kas zin, varbūt arī atrast līdzekli, ar ko iznīcināt visus zombijus. Ar kaķi viņš uzskrēja mājas augšējā stāvā, kur atradās kāda ierīce, ierīci iedarbinājis viņš tajā iekāpa un paņēmis kaķi līdzi nospieda pogu, Betferi tika aizmests līdz tuvējā meža vidum, kur atradās jau iepriekš novietots tīkls, lai mazinātu kritienu. Atskatījies viņš redzēja vien dūmus, vietā, kur agrāk atradās viņa māja. Viņš sāka meklēt kokus, un pārējos materiālus kas ir vajadzīgi laivai/kuģim...
- +1
Sapienta 18.02.2012. 13:57
Jānis tikko pamodās savā koka dobumā. Pieceļoties, mazliet iesāpējās kakls. ''Laikam būs jāatrod labāka guļvieta.'' viņš nodomāja. Pārmeklējis savu mugursomu, viss, ko viņš tur atrada, bija: kabatas nazis, kaudze ar lapām, sauja ar mellenēm un dzērvenēm. Apēdis tās, viņš devās ceļā ārā no meža uz lieveikalu ''Spice''. Lai kas viņu tur sagaidītu, citas izejas viņam nav, jo šajā gadalaikā ēdienu mežā ir grūti dabūt.
P.S. Maz spēlētāju, citi varēs pieteikties arī tagad?
- +2
PainFoinmr 17.02.2012. 18:22 teica:
Pieteikšanās lomu spēlei ''Pēdējie''
Raksts - https://exs.lv/read/69-pedejie- +1
e35 17.02.2012. 18:35
Vārds Uzvārds: Betferi Ya Ikigami
Vecums: 34
Dzīvesvieta: Ziemeļ-Korejas dienvidu piekraste
Profesija*: Ķīmiķis.
Izskats: Gara auguma, tievs, ar gariem matiem(nedaudz pāri degunam) priekšpusē un īsākiem aizmugurē. Uz rokām ir redzamas apdeguma pēdas no ķīmiskiem eksperimentiem.
Pēc ziņām par zombijiem, kabatā tur mēģenes ar sprāgstošām vielām.Stāsts: Dzimis Japānā, taču piespiedu dēļ nācies pārvākties Uz Z-Koreju, pašlaik dzīvo privātmājā ar 3 stāviem. Plāno atgriezties Japānā meklējot izejvielas ar ko izveidot jaunu vielu, ar ko bez blakusparādībām atdzīvināt cilvēkus.
Labots 1x
- 0
PainFoinmr 17.02.2012. 18:23 teica:
Jautājumi un atbildes lomu spēlei ''Pēdējie''.
Raksts - https://exs.lv/read/69-pedejie - 0
PainFoinmr 11.02.2012. 20:04 teica:
Es solīju īstu role-play spēli. Cik tad ir gatavi pašlaik spēlēt?