Davai, savācam vēl vienu mafiju (cik cilvēku parasti ir?) un tad es bliežu vaļā to savu ideju. (Es vadu šo mafiju)
Lomu spēles
- 0
Sapienta 26.01.2012. 22:00
LATVIS VADĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀA
Wait... Es gribu.
Parasti ir ap 12, kd es vadīju, bija 16.Anyways, piesakos.
- 0
PainFoinmr 31.01.2012. 15:34 teica:
Okey, kurš saplēsa priekšlapu? Pašlaik visiem ir noņemts mods un neviens arī nedabūs modu tik drīz.
- 0
Sapienta 24.01.2012. 19:36 teica:
*Regulārie lomu spēļu noteikumi, pārējie komentāri tiks dzēsti(le copycat)*
Reiz bija tumša istaba. Tai bija tumšas durvis un tai vidū stāvēja tumšā tērpā ģērbusies būtne. Būtnei apkārt bija tāds kā spēka lauks, bija jūtams, ka tam nevar tikt cauri. Istabu izgaismoja lāpas asiņu sarkanā krāsā. Pie ieejas durvīm bija zīmīte:
"Nāc, spēlē, vinnē - galā tevi sagaida bagātība, bet atpakaļ ceļa nav."
Būtne tumšajā tērpā gaidīja spēlētājus.- 0
Sapienta 24.01.2012. 19:42
*Man tā patika*
"Sveiks, Latvi. Vai tu domā, ka tev pietiek spēka un gudrības, lai sāktu Spēli?"
- +1
PainFoinmr 24.01.2012. 19:44
Tad, kad Latvis saprata, ka būtne nav regulārais dumjais cilvēks, jo zina viņa vārdu, Latvis saprata, ka šī ir viņa iespēja spēlēt. Lai arī kas tas būtu.
"Jā, " viņš asi novilka, pilnīgi bez emocijām.
- 0
Gek 23.01.2012. 23:39 teica:
Varat pastāstīt īsumā, kas man ir jāzin, lai te piedalītos jūsu aktivitātēs?
- 0
e35 23.01.2012. 23:43
Runājot nedaudz plašāk, izlasi https://exs.lv/group/69/forum/qtld .
Pašlaik Latvim ir doma šeit kaut ko tamlīdzīgu veidot.
- 0
PainFoinmr 23.01.2012. 20:08 teica:
*Regulārie lomu spēļu noteikumi, pārējie komentāri tiks dzēsti*
Tā bija krēslaina telpa. Dažs saules stariņš skraidīja pat dvakoto krēslu un centās izbēgt tās tvērienu. Bet istabas vidū slējās kāds stāvs. Viņš bija spēles *Es tikko zaudēju spēli* vadītājs. Viņš gaidīja, kad kāds nāks ieņemt moderatora vietu, kas arī bija šīs spēles balva. Viņš vēlreiz uzlūkoja tumšu durvju aili istabas galā. Tomēr, pagaidām tur neparādījās neviens cits tēls. Viņš gaidīja savu pirmo spēlētāju..- 0
e35 23.01.2012. 20:13
Pēkšņi durvju ailē parādījās kāds tēls, kurš teica, ka grib būt pirmais spēlētājs.
- 0
Sapienta 23.01.2012. 20:13
MasterCrafters, ģērbies nebrīvā elfa spilvendrānā, lēnītēm iezgās istabā un skatījās uz abām personām viņam pretī. Viņš mēģināja ko teikt, bet tā arī nekas labs nesanāca. Tad nu viņš stāvēja un gaidīja, ka kāds ko teiks.