Čau! Nesen man uzdeva tādu jautājumu - kurš ir garšīgākais šokolādes batoniņš? Es nedaudz apmulsu. Tad nedaudz aizdomājos. Un tad ar prieku sejā atbildēju - Nav ne jausmas! Un uzsitu jautātājam pa plecu. Labi tā nebija, bet tas sitiens izdaiļo tekstu blum_mini.gif

 

Atceros, ka agrāk es neēdu čipsus, kā to daru tagad. Tagad es gandrīz ēdu tikai čipsus kā uzkodas, nevis kādas konfektes, bulciņas vai kaut ko citu. Es zinu, ka tas ir ļoti neveselīgi blum_mini.gif Daudz agrāk, kad man bija 10 gadi, es ļoti bieži dabūju ''Geisha'' (om nom nom nom nom). Tad vairāk nepirka, jo bija diezgan padārgi. Tad ap 12 gadiem es bieži vēl dabūju ''Mars'' (om nom nom nom nom). Tagad es ēdu tikai čipsus? Nožēlojami! Pie tam tikai vienas garšas čipsus (laikam uztaisīšu kaut ko līdzīgu arī par tiem).

 

1. diena.

Nu tad šodien man vajadzēja nopirkt kodoliņus cirkulim, jo ir jāzīme kaut kādas riņķa līnijas, hordas un vēl vis kaut kas. Nezinu kāpēc es nevarēju aiziet uz veikalu piektdien. Šodien bija atkusnis, viss slapjš, arī manas kājas, kad atnācu no veikala. Veikalā vēl 15 minūtes vajadzēja stāvēt rindā un klausīties kā tantiņa runā ar pārdevēju. Nu jā, nopirku kodoliņus un devos uz mājām. Pa ceļam stāvēja veikals ''Top''. Domāju iet nopirkt čipsus, bet kā sagadīšanās pēc atcerējos par to jautājumu! Un es izlēmu notestēt, nopirkt, nogaršot visus šokolādes batoniņus un izlemt, kurš man pašam personīgi garšo vislabāk. Katru dienu pa vienam batoniņam. Tas nozīmē, ka šis raksts tiks updeitos, un pašās beigās bumpots.

ā, updeits: zini, kas notika ar kodoliņiem? No sākuma centos tos iebāzt cirkulī tāpat. Nesanāca. Atskrūvēju vaļā. Neiet iekšā biggrin_mini2.gif Domāju, ka vajag izņemt veco, kurš ir iesprūdis. Stūmu ar to pašu jauno kodoliņu, bet nekas nenotika. Tad paņēmu vienkārši papīra nazīti un graizīju vienu citu vietu, pret kuru vajadzētu atdurties kodoliņam. Rezultāts? ''Mamm? Tev ir cirkulis?'' biggrin_mini2.gif

Jautājums Tev: Kurš šokolādes batoniņš Tev garšo vislabāk? Un šokolādes nejaucam iekšā. Tās ir kaut kas pavisam cits. Vēl viens jautājums - batoniņi vai šokolādes? Un kāds vispār lasa ko es blogoju par savu ikdienu zem dienām? biggrin_mini2.gif

 

Mans pētījums. Nolēmu to veidot, jo arī skolā kaut kāds pētījums būs jātaisa. ''Mana nākotnes profesija''. Krāms kaut kāds. Anyway:

Nosaukums: Snickers 

d

Cena: 2 pack Snickers maksā 37 santīmus.
Izskats: Vispār, izmērā bija diezgan maziņš. Pēc ārienes baigi atgādināja ''Mars'' lai gan neesmu tādu ēdis jau gandrīz gadu.
Garša (om nom nom): Rieksti. To te ir daudz. Šokolāde un karamele. Man negaršo karamele. Bet šajā batoniņā, šokolāde un karamele savijās kopā lai veidotu kaut ko unikālu. Unikālu garšu, kas man patīk. Rieksti kā rieksti. Tiem nevar piesieties biggrin_mini2.gif Ir vēl kaut kāda masa, nezinu gan kas tā tāda, bet tāda ''Milky wayā'' ir. Myby kāds zin? Updeits - tā masa ir riekstu masa blum_mini.gif izlasīju aizmugurē. Tā kā te ir ellīgi daudz riekstu biggrin_mini2.gif

Vērtējums: 7.8/10 om nom nom. 

Ā, btw garšas apraksts sūkā. Centīšos labāk, jo pēdējā laikā vispār nemāku izteikties tēlaini. Kaut kā stulbi tas sanāk. 

 

2. diena.

Skolā lietoju kaut kādu antīku vecāmātes cirkuli blum_mini.gif Labi, tikko atnācu no Freko un zinat ko man tur pateica? ''Mēs nepārdodam cirkuļus pa vienam, maksā 4Ls!'' bļē, man bija tikai 2Ls un man nevajadzēja visu komplektu. Lab, gāju uz TOP un nopirku ''Mars'' un ''Twīx'' apraksti būs vēlāk. BTW, nedaudz piekritīšu Ugunsputnam. Kā jūs to izlemjat? Es taisu tagad pētījumu un spēšu izlemt, kura visgaršīgākā, bet vai jūs paši maz esat VISAS šokolādes nogaršojuši? blum_mini.gif Lai nu kā, visas šokolādes tomēr nav garšīgas. Ā, un es neesmu vienīgais, kas nespēj izlemt, kura šokolāde visgaršīgākā uzreiz. Vakar pajautāju to fjūčeram. viņš teica ''Question of the year!'' Un tad sāka mani nolamāt, jo teica, ka šādu pētījumu gribēja veikt jau pirms 2 gadiem biggrin_mini2.gif

Updeits: Atbildes uz komentiem: 

Ugunsputn - būs vēl!

Extence - Tie ir mani PERSONĪGIE uzskati.

Rexi - lai nekārdinātu jūs biggrin_mini2.gif

Wanted - es domāju visus batoniņus, kuri ir Valkā! Varbūt arī dažus no Valgas.

 

Nosaukums: Mars.
ssss 

Cena: Divi batoniņi iepakojumš: 38 santīmi./

Izskats: Nu jā, kā jau teicu. Ļoti līdzīgā šokolādē pat pēc uzlējuma formām kā snickers. Nespriedīsim kurš no kura nošpikoja.

Sastāvs: Līdzīga kā Snickers. Šokolāde, karamele, rieksti! Rieksti gan te ir tikai kā riekstu masa, nevis veseli gabaliņi. Ar karameli gan ir nedaudz pārspīlēts, jo man vispār negaršo karamele viena pati. Snickerā karamele bija laba, bet te ir par daudz.  

Vērtējums: 7.2/10

 

Nosaukums: Twix

sss

Cena: Lielais + 2 batoniņi 37 santīmi. Lēti!

Izskats: Ko lai saka? Parasts!

Sastāvs: Karamele un cepums! Cepums ir dikten ņammīgs ar ārpuses šokolādi, bet atkal ar karameli pārspīlēts :/

Vērtējums: 7.5/10

3.diena.

Beidzot kādam mani vajag, jo skolā tagad ir jauna obligātā stunda - ritmika. Neviens zēns (izņemot mani) nemāk dejot un tāpat neklausās biggrin_mini2.gif Vienīgi tagad ir dillema, vislaik nevienam mani nevajadzēja, man piedod vai nē blum_mini.gif Anyway - Kinder Bueno un Snickers Crunchers. ā, kāds vispār šo lasa? biggrin_mini2.gif

Nosaukums: Kinder Bueno.

sss

Cena: 40 sant. Daudz.

Izskats: om nom nom nom, sāk tecēt siekalas no izskata. Ļoti labs iepakojums papīrītī.

Sastāvs: Superīgs riekstu krēms + vafele vai cepums, īsti nezinu. + vēl piena šokolāde apkārt. Mmmm. Neapšaubāmi pašlaik uzvar! Lai gan šķiet, ka dēļ cenas nebūs mana favorīta šokolāde.

Mans vērtējums: 8.4/10

 

Nosaukums: Snickers Cruncher

dddd

Cena: 26 santīmi. Lēti, bet maziņa šokolāde. 

Izskats: Kārdinošs blum_mini.gif  
Sastāvs: Rieksti. To te ir daudz. Karamele un vēl kaut kas (saplēsu papīrīti) Man kaut kā liekas, ka karamele atkal ir pārspīlēti daudz, kā aŗi rieksti. Tie abi kopā nav diez ko garšīgi. Utopiju toties izveido apkārtnes šokolāde, bet kopumā - ne visai.

Mans vērtējums: 7.4/10 

4. diena.

Pa ilgiem laikiem uz veikalu negāju viens. Biju kopā ar draugu. Paņēmu divus dažādus ''Lion'' un nodomāju, ka nebūs forši viņu neuzcienāt, bet ''Lion'' laikam nav gabaliņos. Tāpēc paķēru arī KitKat. Testējam! Ā, Future magic vakar atzinās, ka labākais tomēr ir Manija Duo. Question of the year solved!

 

Nosaukums: KitKat

353d

Cena: čeku nepaņēmu, jo maksāja draugs :/ Maksāja, ne jau izmaksāja biggrin_mini2.gif Bet laikam 32 santīmi.

Izskats: ir okey! + ir 4 lielos gabaliņos - var padalīties!
Sastāvs: pietiek riekstu! Vafele, šokolādes piena krēmā FTW!
Mans vērtējums: Pag, jāapēd pēdējais gabaliņš. Baigi labs! Konkurents Kinder bueno! 8.1/10 

 

Nosaukums: Lion

sss

Cena: Laikam 34 santīmi. King size.

Izskats: Tāds diezgan parasts, tas manuprāt, dod plusiņu!
Sastāvs: Šokolāde apkārt, karamele, rīsu pārslas un vafele. Karameles te nav par daudz un tas ir super ar vafeli!

Mans vērtējums: tomēr Snicker labāks! 7.8/10

 

Nosaukums: Lion peanut.

dddf

Cena. Arī 34 vai arī bišk vairāk. 2 pack.

Izskats: identisks parastajam lionam.

Sastāvs: šokolāde apkārt, karamele, rīsu pārslas un grauzdēti zemesrieksti kā arī vafele! Garšo dikten līdzigi snickersam. 

Mans vērtējums: Tomēr nedod plusu!. Tā riekstu masa Snickersam labāk! 

 

5.diena.

Piektdien, sestdien, svētdien noslikoju blum_mini.gif Neko nenopirku. Šodien, pirmdien, gan nopirku. Bounty un Bounty sarkano. Ček!

 

Nosaukums: Bounty

s

Izskats: Ir okey smile_mini.gif

Cena: 37 santīmi. Dārgi!

Sastāvs: kokosrieksti un šokolāde apkārt. Man kokosrieksti ne visai. Pie tam, te nekā cita nemaz nav! Vienīgais, kāpēc es apēdu, jo bija šokolāde.

Mans vērtējums: Nepiekritīšu Ugunsputnam, visas šokolādes tomēr nav garšīgas. 6.8/10 

 

Nosaukums: Bounty Dark.

ss

Cena: 40 santīmi! wtf? krāpšana!

Izskats: diezgan interesanta šokolādes apakšiņa.

Sastāvs: kokosriekstu skaidiņas šokolādē. Melnajā! Nē! Man melnā negaršo!

Mans vērtējums: 6.5/10

 

6. diena.

Atšķirīgie batoniņi veikalā ''Top'' sāk beigties. Manijas!

 

Nosaukums: Manija (zaļā ar lazdu riekstiem)

sfg

Cena: 32 santīmi.

Izskats: nu... dikten parasts biggrin_mini2.gif

Sastāvs: rieksti. riekstu krēms. Tomēr, te ir kaut kas savādāk nekā snickerā un citos. KARAMELE! Te tās nav. Garšīgi!

Mans vērtējums: Par spīti karamelei - 8.0/10

 

Nosaukums: Manija (dzeltenā ar zemes riekstiem)

dfg

Cena: 37 santīmi.

Sastāvs: Lūk šis gan vai īsts Snickers. 

Mans vērtējums: Nē, tiešām garšo identiski. 7.8/10

7. diena

Kitkat senses un 3bit!

 

Nosaukums: Kitkat senses.

ddg

Cena:33 santīmi

Izskats: om nom nom nom.

Sastāvs: Šokolāde + Krēms. Nāvīga kombinācija!

Mans vērtējums: 8.3/10

 

Nosaukums: 3bit

dg

Cena: 35 santīmi.

Izskats: gabaliņos sadalīta šokolādīte.

Sastāvs: cepums + šokolāde + baltā šokolāde. Fōōrši smile_mini.gif

Mans vērtējums: Kaut kā anormāli iegaršojās! 8.3/10

 

Šokolādes batoniņu TOP: 

  1. Kinder Bueno 8.4/10
  2. 3bit 8.3/10
  3. KitKat senses 8.3/10
  4. KitKat 8.1/10
  5. Manija ar lazdu riektiem 8.0/10
  6. Snicker 7.8/10
  7. Manijas ar zemes riekstiem 7.8/10
  8. Lion 7.8/10
  9. Lion Peanut 7.7/10
  10. Twix 7.5/10
  11. Snickers Cruncher 7.4/10
  12. Mars 7.2/10
  13. Bounty 6.8/10
  14. Bounty Dark 6.5/10

P.S.! Manā blogā mīnusi nav atļauti. Var dabūt banu! Visiem likt tikai plusus! kurš uzdrīkstējās Artis1233 ielikt mīnusu?

Laboja PainFoinmr, labots 18x