Ieteikumi siltai (uz pannas taisītai), varbūt sierīgai mērcei? Esmu invalīds, kurš nemāk uzvārīt pat olu
Ēdieni, to receptes un veidi
- 0
Gek 07.10.2013. 18:30
Ir iespēja gandrīz jebko nepieciešamu nopirkt. Bonusa punkti, ja to var sataisīt kopā uz pannas ar šķēlēs sagrieztu ceptu cūkgaļas karbonādi.
- 0
Whisper 25.09.2013. 19:54 teica:
Kad jūs vārāt olas, jūs aukstā ūdenī metat tās vai no sākuma uzkarsējat? Līdz šim visu laiku nosakuma sildīju ūdeni līdz vārīšanās temp un tad metu olas un sali. Sāls itkā nedod iztecēt, ja pārplīst, bet zb, ka 50% olu plīst..
- 0
Mahjarrat 25.09.2013. 22:23
Vārot olu ar čaumalu, nedrīkst mest karstā ūdenī. Tas ir loģiski. Sāli bērt arī nav pilnīgi nekāda jēga.
- 0
Zaps 25.09.2013. 15:28 teica:
Nākamnedēļ mēģināšu uztaisīt ēdienu, ko esmu paredzējis gatavot skolas praktiskajā eksāmenā, gaidiet recepti ar bildēm vai video vistai pankūku mētelī un bekonā ietērptiem pildītiem šampinjoniem.
- +1
Edgars 21.09.2013. 19:53 teica:
Uznāca vēlme šovakar pagatavot griķus. Vai ir idejas, kā viņus pagatavot?
Ir doma izvārīt un pēc tam uz pannas apcept ar desu, sīpoliem un burkāniem (garšo pat ļoti labi), taču labprāt uzklausītu kādu interesantu recepti.- +1
Mahjarrat 21.09.2013. 19:56
Man jau garšo izvārīt tādus riktīgi mīkstus, pēctam apcept sviestā. Pieberu sāli un vienu specifisku garšvielu, kurai nosaukumu nezinu. Pēctam sīpolus apcepu un pieberu klāt.
Galvenais man patīk tā garšas kas ir pēc apcepšanas sviestā.
- 0
Ridiculus 21.09.2013. 14:40 teica:
Izvārīju pelmeņus un sarīvēju sieru pa virsu. Mmmm, kūst mutē. #mouthgasm
- 0
faits1 17.09.2013. 21:03 teica:
Uzšāvu labāko omleti savā dzīvē. Olas, piens, krabju nūjiņas, ķiploku sāls, pipari, siers un nedaudz alus. Pa virsu uzgriezti tomāti. Es jūtu, ka būšu nākamais Mārtiņš Rītiņš.

Ridiculus