Ēdieni, to receptes un veidi

• Ridiculus
    0

Pusdienās auzu pārslu biezputra ar aveņu ievārījumu. Ak Dievs, cik veselīgi un garšīgi! blum_mini.gif

• Kurbads
      0

Heh, ēdu katru rītu, pirms skolas un parasti ar melleņu/upeņu ievārījumu + kāda siermaize smile_mini.gif

• Ridiculus
      0

Ja ir ātri aplejamā putra, tad arī labprāt brokastīs ēdu to, diemžēl pašlaik man ir parastā vārāmā putra, kas aizņem pārāk ilgu laiku, lai pagatavotu no rītiem. :/

• Dawgora
    0

Tātad... Taisu šovakar kaut ko veselīgāku- auzu pārslu biezputru. Domāju taisīt kādiem 4 cilvēkiem. (visi esam čaļi) Tātad... Kāds man nevar normāli izskaidrot, kā un aptuveni cik taisīt tās auzu pārslas? crazy.gif Patiešām neprotu. Protu zupas... Bet ne šo. hihi.gif

• Niggah
      0

Uzvāri katliņā ūdeni, kad vārās sāc bērt iekšā pārslas un paralēli viņas maisi, pa starpai pielej arī pienu, kad beigt pats īsti nezinu, parasti uz jūtām crazy.gif

• Whisper
      0

Uzliec pienu uz uguns, vāri ... ber iekšā un maisi. Kad jutīsi, ka jau nav kā zupa, bet pietiekami bieza, pārstāj bert biggrin_mini2.gif Tas ir attiecībā pret pilngraudu pārslām. Dod pastāvēt pāris minūtes, kad izvārīsies.

• Moondefender
      0

Nu, 2 saujas ķip ir 1 porcija! biggrin_mini2.gif

• Persepolis
    0

kāds no exs pavāriem ir ko tādu gatavojis?

• Ridiculus
      0

Izskatās varen garšīgi!

• Moondefender
      0

Izskatās nenormāli vienkārši. Kaut kas tāds tuvākajā laikā obligāti būs jāuztaisa!

• Mahjarrat
    0

Šodien visi ēd zivi ar siera mērcīti, tākā es to neēdu, es iztieku ar ceptu speķīti un ceptām vistu olām.

Ko jūs garšīgu ēdat?

• NoTitsNoFun
      0

Fa*ing makaronus.

• Persepolis
      0

Neko.

• Hibs
      0

Griljāžas torti.
      Un pirms tam - dārzeņi ar vistas saldā krējuma mērcīti.

• Eduards
    0

Bija tāda forša mērcīte, vista, sīpoli, saldais krējums, milti, piens. Bet es neatceros kā tieši viņa jātaisa, varbūt, kāds zin par ko es runāju un var iedot recepti?

• Mahjarrat
      0

Mana interpretācija būtu: Sagriez vistu, sīpolus. smalki. Apcep tos, ieliec kautkādā traukā. Aprūnini miltus (nav obligāti, ja to dara, tad pirms piena sildīšanas). Pienu uzsilda, pievieno miltus, maisa līdz iegūst mazliet biezāku par vēlamo konsistenci. Liek klāt vistu un sīpolus, sāli, piparus utt. Beigās pielej siltu saldo krējumu lai iegūtu vēlamo konsistenci.

Varbūt @Pampox var daudz ko izlabot vai papildināt. Bet es darītu tā.

• Pampox
        0

Baigo ķēpu tu tur šmarī.

• Eduards
          0

Tavs variants ir way too hard.

• Ridiculus
      0

Sacepu kartupeļus ar sautēto gaļu un ķiplokiem, klāt uztaisīju arī paprikas-tomātu salātu, ar kuriem aplēju kartupeļus (nu jau šķīvī), pievienoju gurķu konservu salātus (ziemas salātus). Sasodīti garšīgi, kā jau parasti. smile_mini.gif

- 1 - 2 - 3 - ... - 28 - 29 - 30 - ... - 93 - 94 - 95 -