Izcepu laša steiku medium.
Sapisos, tagad sapratu kapēc darbā neliekam neko virsū pannai, bļe smird, tagad pēc zivs
. Jāmazgā tas viss nost. Njā. Bet steiks labs.
Ēdieni, to receptes un veidi
- +1
Maulaj 13.05.2014. 17:34 teica:
- 0
Whisper 12.05.2014. 20:11 teica:
Kā gatavot liellopu gaļās stilbu? Biezs gabals un kojās esmu, nevis kaut kur uz dabas.
- 0
Hibs 25.04.2014. 22:11
Bietes (marinētas bietes burciņā parasti), rīvēts gurķis, vārīta ola, zaļumi, paniņas, ūdens, sāls.
- 0
Fidoo 08.04.2014. 12:42 teica:
Cūkas sirds garšo praktiski tāpat kā aknas.
Vakar māsa sataisīja foršu mērcīti, laikam pirmo reizi sirdi ēdu.- +1
Maulaj 08.04.2014. 12:46
Sirds ir diezgan garšīgs subprodukts. Ļoti labi garšo novārīts, pēc tam samalts un ar garšvielām, sīpolu, ķiploku apcepts sviestā un likts pildītajās pankūkās
- 0
Fidoo 08.04.2014. 12:50
Māsa iztika ar vienkāršu apcepšanu. Garšvielas pats par sevi. Klāt apcepti burkāni un sīpoli. Nu un tad tas viss mērcītē.
- 0
Hibs 11.04.2014. 23:30
Ja tā pavisam godīgi, man visi tie subprodukti pat garšo vairāk par vienkārši gaļu, ja ir normāli pagatavots. Akniņas, mēle, šņukurs/auss, niere (tur gan čakars ar pagatavošanu), vistu guziņas - ņamm!
- 0
Dawgora 08.04.2014. 12:32
Gribētos iemēģināt. Daži saka, ka garšo pēc gumijas, daži saka ka garšo pēc kalmāra. Kā tad īsti ir?
- 0
killerboyz 08.04.2014. 12:37
Viss ir atkarīgs no tā kā pagatavo. Un vai ir svaigs, vai bijis saldēts. Saldēti, viņi 90% gadijumu ir bezgaršīgi un ar gumijas konsistenci.













