2. novembrī Bulduru Dārzkopības vidusskolā notiks nu jau ilgi gaidītais eXs.lv otrais florbola turnīrs. Sākums plkst. 10:00. Ja atrodas vēl kāds spēlēt gribētājs, tad piesakieties šajā rakstā vai uzrakstiet man vai Ģirtam (@krabz) privātu vēstuli.

Pašlaik turnīrā piedalīsies 9 komandas, kas kopā pulcē 55 spēlētājus, kas jau pārsit visus iepriekšējos rekordus eXs.lv pasākumu apmeklētības ziņā. Ja pieskaitīsim vēl fanus, tad tā būs augsta latiņa nākamajiem turnīriem, tāpēc aicinu arī faniem noteiktajā datumā atbraukt un atbalstīt jums mīļāko komandu.

Par turnīru (vispārīgi):

  • Paredzētas 24 spēles, kas provizoriski aizņems 7 stundas (ar visu iespējamo kavēšanos), tāpēc jau 17:00 varētu notikt apbalvošanas ceremonija.
  • Turnīra spēlētājiem par piedalīšanos (un zāles īri) būs jāmaksā 2,50 Ls, bet skatītājiem 1,50 Ls.
    (Es nerakstīšu eiro cenu, atvainojiet.)

Nepieciešami VIPi:

  • Aicinu pieteikties cilvēku pie pults. CILVĒKAM BŪTU JĀSEKO LĪDZI SPĒLEI UN TIESNEŠA NORĀDĪJUMIEM, NEVIS JĀSARUNĀJAS AR BLAKUSSĒDĒTĀJIEM. (Citādi par laiku, bieži vien vispār aizmirst.)
  • Aicinu pieteikties arī protokolistu, kurš rakstīs visus tos, kuri gūs vārtus un kuri iedos rezultatīvās piespēles. (Ja neviens nepieteiksies šim postenim, tad pats vien to arī darīšu.)
  • Aicinu pieteikties tiesnešus (no katras komandas drīkst izvirzīt pa diviem tiesnešiem). Var tiesāt arī kāds fans, kuram ir nojausma par to, kas ir florbols.
  • Komandām ir jāizvirza viens kapteinis, kurš tiks pievienots kapteiņu Skype sarakstei, lai vieglāk sazinātos ar komandām (nodošu ziņas kapteiņiem, bet tie savukārt - saviem komandas biedriem).
  • Meklēju cilvēkus, kuri var sagādāt ķiveres vārtsargiem. Noderētu katra ķivere.

Par turnīra formātu:

  • Vienas spēles ilgums būs 10 minūtes (divi puslaiki pa piecām min, bez pārtraukuma; pārtraukums būs tikai, lai samainītos laukuma pusēm).
  • A grupā būs 5 komandas, bet B grupā - 4 komandas.
  • No katras grupas 2 labākās komandas iekļūst pusfinālos, pēc kuriem sekos arī mazais un lielais fināls. 3. vietas ieguvēji apakšgrupās cīnīsies savā starpā par 5.-6. vietu. Bet 4. vietas ieguvēji un 5. vietas ieguvēja apakšgrupās cīnīsies par 7.-9. vietu.
  • Palūgšu dalīties ar florbola nūjām, ja nu kādam spēlētājam nebūs. Neesiet skopi! Tādu cilvēku nebūs nemaz tik daudz.

Komandu sastāvi:

"Zentas Dinamo" : Funky's [C], Skrachf0rl1fekambyzLauvēnskrabz [G]
"Pink Vibros" /: L93 [C], maljokklakricaStaticdidzis67Huj pers [G]
"Galdnieka dēli" : AirDog_Lv [C], extrime2005, SnabitsSlepkVysainīksLe Mambo [G]
"Ko saka Viktors?" : Fidoo [C], RidiculuspinkpantherKreatīvsAndisii equal ii [G]
"Centrāltirgus romance":
 Styrnucis [C], Lv ZakisDeviljin378daavis55ilikecheeseEarthquake [G]
"autisms" : Dāvis_ [C], SSSRshevijslatvija18Lv BūtneDarkAngel [G]
"The Mighty Midgets" : raivisd23 [C]VanD57WhoopeeMagicSkkar. [G]
"Mādiņ, dod modiņ!" : NoTitsNoFunBulcina123nikomansValzirgsSANDISwsZeķeekrabz [G] [C]
"Ķīnas imperatoru jauktais koris" /: 9up [C], ziloniicAikis0bushssLedinjswinwzemesdievs [G]

Par komandām es vairs neatbildu. Paši sazinieties ar viņiem. Man tikai pasakiet, ja kād netiek. Principā tas ir kapteiņa uzdevums. Meklējiet publiski palīdzību, jautājiet pēc viņu kontaktiem.

Tiekamies turnīrā!

Laboja mad, labots 43x