Par ekspedīciju: Piedzīvojumu ekspedīcija „1000 jūdzes Indijā”. 2009.gada marts.

Ekspedīcijas galvenais mērķis ir sasniegt Indijas tālāko dienvidu punktu, kas atrodas gandrīz pie ekvatora. Ceļā ekspedīcijas dalībniekus sagaida sarežģīti kalnu ceļi Austrumgatu kalnu masīvā,necaurejami džungļi gar Bengālijas līča piekrasti un seni tempļi Indostānas pussalā. Bet pats galvenais ekspedīcijas dalībnieki nokļūs pie tā saucamā Ādama tilta, jeb ceļa uz paradīzi, kas pirms vairākiem tūkstošiem gadu savienoja Indiju un Šrilanku un līdz mūsdienām zinātnieki mēģina saprast vai zemes strēle vairāk kā 40 jūdžu garumā ir dabas vai cilvēka veidota.

Dalībnieki: komiķis Jānis Skutelis, radio 101 Dj Egons Reiters, mūziķis Dons, mūziķis Gustavo un ceļotājs Edgars Zaķis.

Mans skatījums un pārdomas:

Šī ekspedīcija ir sadalīta 10 sērijās, katra nedaudz īsāka par 25 minūtēm. Šoreiz ekspedīcija dodās uz neparasto Indiju. Ekspedīcijai īsti nesākoties jau atgadās milzīga problēma - ekspedīcijas automašīnas ir iestrēgušas Pakistānas lidostā un ekspedīciju nāksies turpināt bez oranžajiem džipiem. Indija ir pavisam atšķirīga vieta, visa cilvēku izpratne par dzīvi ir savādāka. 

Sākot ar satiksmi, kur likumi vispār nepastāv, tikai skaņas singāli, tiesa, katram pīsktienam ir sava nozīme, beidzot ar kontaktēšanos ar citiem cilvēkiem, kur tu vari uz ielas sasveicināties ar svešinieku un pēc brīža kļūt par labiem draugiem. Viena no Zemes interesantākajām valstīm. Re, šeit arī bezmaksas lejupielāde un citas noderīgas lietas: http://www.qfilma.lv/indija.html .

Attēli:

Video:

Laboja mad, labots 1x